libris.ro

Paradoxurile „civilizatiei europene”: casa Cameliei Smicala scoasa la vanzare de catre asa zisa justitie finlandeza pentru ca doctorita ar fi „agresat” doua matahale de barbati ce incercau sa-i ia cu forta copiii din casa

Paradoxurile „civilizatiei europene”: casa Cameliei Smicala scoasa la vanzare de catre asa zisa justitie finlandeza pentru ca doctorita ar fi „agresat” doua matahale de barbati ce incercau sa-i ia cu forta copiii din casa

Paradoxurile „civilizatiei europene”: casa Cameliei Smicala scoasa la vanzare de catre asa zisa justitie finlandeza pentru ca doctorita ar fi „agresat” doua matahale de barbati ce incercau sa-i ia cu forta copiii din casa.

Pentru unii muma, pentru altii ciuma; astfel ar putea fi catalogata reactia pe care o are asa zisa „civilizatie europeana” din unele tari fata de imigrantii din tarile din Europa Centrala si de Est in comparatie cu cea avuta fata de preusupusii refugiati din Siria, Afganistan, Irak, tarile din nordul Africii sau chiar din Balcani.

Pentru ca doctorita Camelia Smicala s-a opus angajatilor serviciilor sociale finlandeze cand acestia i-au patruns in locuinta si i-au luat cu forta copiii, casa acesteia este scoasa acum la vanzare de catre „justitia” finlandeza pentru a acoperi plata a 8000 de euro stabiliti ca despagubiri pentru o zgaraietura pe care romanca probabil le-a produs-o asistentilor sociali in tim ce se zbatea sa scape din prinsoarea lor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Paradoxurile „civilizatiei europene”: casa Cameliei Smicala scoasa la vanzare de catre asa zisa justitie finlandeza pentru ca doctorita ar fi „agresat” doua matahale de barbati ce incercau sa-i ia cu forta copiii din casa

Pentru a transa cazul in favoarea lor, autoritatile finlandeze au apelat la tot felul de practici neortodoxe, lasand-o mai intai pe Camelia Smicala fara loc de munca si mijloace de subzistenta, apoi inventand niste despagubiri pentru ca romanca ar fi agresat doua matahale de barbati care i-au rapit prin violenta copiii din casa.

Asistam practic la niste paradoxuri cutremuratoare, prin care statele nordice aplica duble standarde la categorii diferite de imigranti. In timp ce asa numitilor „refugiati” cu origini afro-asiatice le sunt acceptate si chiar iertate tot felul de excese sau chiar ilegalitati, imigrantilor din Europa Centrala si de Est sau celor din tarile baltice le sunt luati copiii sub tot felul de pretexte ( vezi si Halucinant! Statul norvegian ia copiii imigrantilor pentru a improspata materialul genetic al populatiei!), sau sunt supusi unor alte abuzuri institutionale greu de inchipuit pentru secolul in care traim.

In timp ce cu imigrantii cu statut de asa zisi „refugiati” statele nordice umbla cu manusi de catifea, acceptandu-le uneori excese incredibile si trecandu-le cu vederea numeroase ilegalitati, impotriva imigrantilor din statele din Europa Centrala si de Est sau din tarile baltice isi permit sa comita abuzuri fara a tine cont chiar si de cele mai elementare reguli si norme diplomatice, iar statele din care provin acesti cetateni asista neputincioase la aceste paradoxuri ale „civilitatiei europene” de inspiratie totalitara.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info