RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Paradoxurile “civilizatiei europene”: casa Cameliei Smicala scoasa la vanzare de catre asa zisa justitie finlandeza pentru ca doctorita ar fi “agresat” doua matahale de barbati ce incercau sa-i ia cu forta copiii din casa

Print Friendly, PDF & Email

Paradoxurile “civilizatiei europene”: casa Cameliei Smicala scoasa la vanzare de catre asa zisa justitie finlandeza pentru ca doctorita ar fi “agresat” doua matahale de barbati ce incercau sa-i ia cu forta copiii din casa.

Pentru unii muma, pentru altii ciuma; astfel ar putea fi catalogata reactia pe care o are asa zisa “civilizatie europeana” din unele tari fata de imigrantii din tarile din Europa Centrala si de Est in comparatie cu cea avuta fata de preusupusii refugiati din Siria, Afganistan, Irak, tarile din nordul Africii sau chiar din Balcani.

Pentru ca doctorita Camelia Smicala s-a opus angajatilor serviciilor sociale finlandeze cand acestia i-au patruns in locuinta si i-au luat cu forta copiii, casa acesteia este scoasa acum la vanzare de catre “justitia” finlandeza pentru a acoperi plata a 8000 de euro stabiliti ca despagubiri pentru o zgaraietura pe care romanca probabil le-a produs-o asistentilor sociali in tim ce se zbatea sa scape din prinsoarea lor.

Paradoxurile “civilizatiei europene”: casa Cameliei Smicala scoasa la vanzare de catre asa zisa justitie finlandeza pentru ca doctorita ar fi “agresat” doua matahale de barbati ce incercau sa-i ia cu forta copiii din casa

Pentru a transa cazul in favoarea lor, autoritatile finlandeze au apelat la tot felul de practici neortodoxe, lasand-o mai intai pe Camelia Smicala fara loc de munca si mijloace de subzistenta, apoi inventand niste despagubiri pentru ca romanca ar fi agresat doua matahale de barbati care i-au rapit prin violenta copiii din casa.

Asistam practic la niste paradoxuri cutremuratoare, prin care statele nordice aplica duble standarde la categorii diferite de imigranti. In timp ce asa numitilor “refugiati” cu origini afro-asiatice le sunt acceptate si chiar iertate tot felul de excese sau chiar ilegalitati, imigrantilor din Europa Centrala si de Est sau celor din tarile baltice le sunt luati copiii sub tot felul de pretexte ( vezi si Halucinant! Statul norvegian ia copiii imigrantilor pentru a improspata materialul genetic al populatiei!), sau sunt supusi unor alte abuzuri institutionale greu de inchipuit pentru secolul in care traim.

In timp ce cu imigrantii cu statut de asa zisi “refugiati” statele nordice umbla cu manusi de catifea, acceptandu-le uneori excese incredibile si trecandu-le cu vederea numeroase ilegalitati, impotriva imigrantilor din statele din Europa Centrala si de Est sau din tarile baltice isi permit sa comita abuzuri fara a tine cont chiar si de cele mai elementare reguli si norme diplomatice, iar statele din care provin acesti cetateni asista neputincioase la aceste paradoxuri ale “civilitatiei europene” de inspiratie totalitara.

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline