RSS

La 21 octombrie 1940 o comisie m…

Pe data de 21 octomb…

Bolșevism la Iași sub masca femi…

Aceleași feministe c…

USR este un partid de infractori…

Spre deosebire de "a…

Noi încercări de intimidare a pr…

"Nu se lasă, merge î…

Ce se urmărește de fapt? Anihila…

"În august la CNCD, …

„Purtătorul de geantă al lui Mir…

În urmă cu câțiva an…

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

A reinviat spiritul otoman in randul turcilor? Un ziar din Turcia: daca pornim in zori la razboi, ocupam Europa in trei zile!

Print Friendly, PDF & Email

A reinviat spiritul otoman in randul turcilor? Un ziar din Turcia: daca pornim in zori la razboi, ocupam Europa in trei zile!

Daca pana de curand Turcia era considerata una dintre cele mai apropiate tari musulmane de cultura si civilizatia europeana, dupa incercarea loviturii de stat se observa o indepartare brutala de valorile asumate pana la acest moment si instaurarea unui regim de inspiratie totalitara, care a schimbat complet imaginea tarii.

Mare parte din succesul economic recent al turcilor s-a datorat unei deschideri extraordinare din partea unei tari musulmane precum este Turcia, insa acest lucru pare a fi mai nou doar de domeniul trecutului.

Un ziar din Turcia a publicat un articol care ar pune pe oricine imediat pe ganduri. Potrivit articolului publicat de ziarul apropiat de sistemul care detine puterea in Turcia, jurnalistii turci afirma ca daca armata turca ar porni in zori la razboi, ar putea ocupa Europa in doar trei zile!

Soliman Magnificul – Clothilde Bruneau, Esteban Matheu

A reinviat spiritul otoman in randul turcilor?  Un ziar din Turcia: daca pornim in zori la razboi, ocupam Europa in trei zile!

Pornind de la un sondaj realizat de catre WIN/Gallup International, potrivit caruia europenii care au fost intrebati daca ar lupta pentru tarile lor au dat raspunsuri din care reiese ca europenii si-au pierdut dorinta de a lupta si a-si apara propriile tari, jurnalistii turci trag concluzia ca “ar putea sa se roage noaptea Palatul Bellevue din Berlin si ca ar ocupa Roma in doar doua zile”.

Ziaristii turci enumera rezultatele sondajului, din care reiese ca de exemplu numai 18% dintre cetatenii germani ar lupta pentru a-si apara tara, sau numai un procent de 20% dintre italieni ar lupta pentru tara lor, potrivit activenews.ro.

Chiar daca este vorba doar de un articol provocator, nu putem insa sa nu ne intrebam daca nu cumva a reinviat spiritul otoman in randul turcilor.


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL