RSS

Claudiu Târziu: Acum 30 de ani a…

Claudiu Târziu: Acum…

Cultura pe timpuri de pandemie: …

Cultura pe timpuri d…

Harta României Întregi va fi arb…

Harta României Între…

Drept la replică pentru cotidian…

După apariția pe sit…

Un renumit avocat avertizează: P…

Actualul guvern și p…

Managerul Institutului de Psihia…

Odată cu instalarea …

Naționalismul e dragoste

”Eliberează-te! Aleg…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Daniel Gheorghe: “TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției.”

Print Friendly, PDF & Email

Daniel Gheorghe: “TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției.”

Deputatul Daniel Gheorghe a criticat vehement modul prin care TVR a inteles sa faca o “dezbatere” cu privire la initiativa privind modificarea Constitutiei, invitand personaje exclusiv numai din tabara celor care se opun Coalitiei pentru Familie si celor peste 3 milioane de romani care au semnat o petitie in vederea organizarii unui referendum pentru modificarea Constitutiei.

Daniel Gheorghe considera ca TVR a ajuns sa faca “partizanat anti-familie și anti-democrație” pe bani publici, promovand propaganda pentru un anumit curent ideologic care cauta sa se impuna prin manipulare si presiune ideologica.

Filosofie si mit la Karl Marx – Robert C.Tucker

Daniel Gheorghe: “TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției”

“TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției. Partizanatul anti-familie și anti-democrație reprezentativă făcut de TVR arată că televiziunea de stat s-a îndepărtat de noțiunea de ,,național,, și a alunecat în siajul unor grupuri de presiune ideologică. Încă o dată îmi dau seama că adevărata prioritate a anului 2017 o reprezintă modificarea, în direcția întăririi și protejării familiei, a art. 48 din Constituția României. Sper ca acest referendum să aibă loc în toamnă, să treacă cu bine și să dea semnalul clar că România apără Familia și rămâne o națiune liberă de erezii neo-totalitare și anti-umane ! Referendumul pentru Familie trebuie să fie prima prioritate a întregii clase politice responsabile și cu adevărat naționale!“, scrie deputatul Daniel Gheorghe pe contul sau de Facebook

De aceeasi parere cu deputatul Daniel Gheorghe sunt si alti romani, care se arata foarte dezamagiti de lipsa de deontologie demonstrata de TVR in timpul respectivei emisiuni.

Emisiunea “dezbatere” privind Referendumul pentru modificarea articolului din Constitutie referitor la familie a fost o comanda politica total manipulatoare si antidemocratica. Toti cetatenii pro familia traditionala, care in realitate sunt mult mai multi de 3 milioane au fost discriminati prin faptul ca nu a fost nimeni invitat sa le sustina parerea. O mizerie!

Baciu Lucian Ovidiu

Atitudine antiromâneasca, lipsă de respect fata de telespectatori.

Mihai Tirnoveanu

Televiziunea publica a ajuns sa faca emisiuni de propaganda anti-românească pe banii românilor

Irina Mototc

Emisiunea a fost jalnica,lipsită total de profesionalism si slugarnică!! S-a văzut reaua intenție a moderatorului!! Ce a mai ajuns jurnalismul in ziua de azi !

Meluta Valentin

Concluzia emisiunii lui Cristache de aseară a avut cam mesajul următor:„Alo…aloo…alooo! Tovarăși stați la locurili dvs!” Nu d-le tovarăș Cristache nu vom mai sta la locurile noastre acolo unde ne voiau comuniștii puși – adică Biserica aruncată la coșul de gunoi al istoriei; căci morții și adevărul nu ne lasă. Am făcut o revoluție nu numai ca să răsturnăm dictatura și să înlăturăm comunismul dar și să trăim într-o țară europeană normală, cu legi normale, un președinte normal și oameni la fel de normali. Oare cerem și vrem prea mult…? TVR1 prin emisiunea de aseară ați devenit TVRușinii 1!!

Emil Craciun

În emisiunea ”Romania 9 ” din 09.08 TVR a atins ”performanta” ca șase oameni să ne dicteze ce este important și ce nu este important pentru noi. S-a ajuns la concluzia că definirea conceptului de familie nu este ceva important așa că trebuie să mai aștepte puțin cei peste 3 milioane de cetățeni semnatari ai inițiativei de modificare a art. 48 din Constituție, până zic cei șase că este important acest lucru. ”Dezbatere” fără reprezentanți ai CpF, curat-murdar!

Razvan Vastea

de la zi la zi tvr se depărtează tot mai tare de scopul său. de la zi la zi devine un factor alogen sufletește. de la zi la zi ne întrebăm de ce ar mai trebui să susținem din fonduri publice o asemenea televiziune care atacă fibra și esența poporului român

Ovidiana Bulumac

tvR?!? Ce-ar putea învăța românii de la voi, să facă abstracție de bun-simț, reguli deontologice, profesionalism, să militeze anti-viață, anti-nație, să-și vândă credințele, identitatea, valoarea, să ajungă marionete în programul unor minți contrafăcute, să-și uite istoria și să pledeze pentru un viitor predefinit?!

Nu vă meritați numele!
Oameni buni, închideți-vă televizoarele, astfel de oameni doresc să ne desființeze

Aspeckisfrisking Anck

Emisiunea lui cristache de aseara a fost vomitivul perfect. Alegatii false, dezinformare, lipsa totala de obiectivitate, acuzatii fantasmagorice si minciuni pur si simplu. Iar toata aceasta marsavie ne-a fost prezentata initial ca o “dezbatere” pro si contra referendumului pentru familie. Pai care pro, ca toti de acolo erau contra!?!
Drept urmare, in calitate de angajator indirect al lui cristache, consider desfacut contractul sau de munca…

Manuel Marulanda

o televiziune, ca si orice canal media, are rolul de a informa, nu de a (de)forma. TVR1 aluneca din ce in ce mai mult pe panta “glorioasa” a dezinformarii. 3 milioane de semnatari ai unei petitii nu sunt nimeni. Daca iei pozitie si devii numeros, esti un “manipulat” de nu stiu ce ideologie sau superputere (ori rusii ori americanii), daca nu semnezi, nu ai niciun glas in societate si fac altii ce vor numai ei.

Constantin Po

Televiziunea Publică a găzduit miercuri, 9 august, o dezbatere pe tema referendumului de modificare a Constituţiei, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie. La emisiunea “România 9”, moderată de Ionuţ Cristache, au fost invitaţi însă doar opozanţi ai demersului legal semnat de 3 milioane de români. Aceştia au lansat o serie de jigniri la adresa semnatarilor iniţiativei şi a celor care au strâns semnăturile, fiind acompaniaţi de moderatorul emisiunii.

Octavian C. Tabac

Emisiunea de ieri seara, din data de 9 August, dedicată inițiativei cetățenești și Referendumului, nu a respectat codul deontologic al jurnalismului. Din partea Coaliției pentru Familie nu a fost invitat NIMENI! Acuze, etichetări, manipularea sensului cuvintelor! Este o absolută rușine ce s-a petrecut! Nu se cade să inviți doar tabăra neomarxistă să-și facă propagandă! Sunt absolut convins ca realizatorul nu este de vină, de vină sunt cei care au puterea de decizie in TVR și se pitesc prin birouri!

Matei Damian

O adunatura de slugi la TVR1, pentru care nu merita nici sa platim ,nici sa privim ! Un post anti romanesc ,asemeni celorlalte multe,pentru care fiecare lucrator cu asa opinii va da socoteala inaintea Judecatorului Suprem ! Vai de tine ,televiziune fara coloana romaneasca!

Luisa Iv

Dezbatare la Televiziunea Națională pe tema referendumului pentru familie în care niciun reprezentant al Coaliției pentru Familie nu este invitat? Injurii și calomnii la adresa voinței democratice a 3 milioane de români? Și toate astea pe bani publici? Cum se numește asta, dacă nu trădare? Rușinos și dezamăgitor. Adio, TVR!

Augustin Poenaru

Un post național unde o minoritate de 10% defaimeaza 3 milioane de oameni, induc in eroare prin afirmații mincinoase si unde moderatorii fac propaganda lgbt….Rusine, rusine, rusine!

Matau Camelia

Sursa: Glasul.info

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PAYPAL
email: RFBURSA@gmail.com

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info