Daniel Gheorghe: “TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției.”

Daniel Gheorghe: “TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției.”

Deputatul Daniel Gheorghe a criticat vehement modul prin care TVR a inteles sa faca o “dezbatere” cu privire la initiativa privind modificarea Constitutiei, invitand personaje exclusiv numai din tabara celor care se opun Coalitiei pentru Familie si celor peste 3 milioane de romani care au semnat o petitie in vederea organizarii unui referendum pentru modificarea Constitutiei.

Daniel Gheorghe considera ca TVR a ajuns sa faca “partizanat anti-familie și anti-democrație” pe bani publici, promovand propaganda pentru un anumit curent ideologic care cauta sa se impuna prin manipulare si presiune ideologica.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
[info]Filosofie si mit la Karl Marx – Robert C.Tucker[/info]

Daniel Gheorghe: “TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției”

“TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției. Partizanatul anti-familie și anti-democrație reprezentativă făcut de TVR arată că televiziunea de stat s-a îndepărtat de noțiunea de ,,național,, și a alunecat în siajul unor grupuri de presiune ideologică. Încă o dată îmi dau seama că adevărata prioritate a anului 2017 o reprezintă modificarea, în direcția întăririi și protejării familiei, a art. 48 din Constituția României. Sper ca acest referendum să aibă loc în toamnă, să treacă cu bine și să dea semnalul clar că România apără Familia și rămâne o națiune liberă de erezii neo-totalitare și anti-umane ! Referendumul pentru Familie trebuie să fie prima prioritate a întregii clase politice responsabile și cu adevărat naționale!“, scrie deputatul Daniel Gheorghe pe contul sau de Facebook

De aceeasi parere cu deputatul Daniel Gheorghe sunt si alti romani, care se arata foarte dezamagiti de lipsa de deontologie demonstrata de TVR in timpul respectivei emisiuni.

[quote style=”4″ author=”Baciu Lucian Ovidiu”]Emisiunea “dezbatere” privind Referendumul pentru modificarea articolului din Constitutie referitor la familie a fost o comanda politica total manipulatoare si antidemocratica. Toti cetatenii pro familia traditionala, care in realitate sunt mult mai multi de 3 milioane au fost discriminati prin faptul ca nu a fost nimeni invitat sa le sustina parerea. O mizerie![/quote] [quote style=”4″ author=”Mihai Tirnoveanu”]Atitudine antiromâneasca, lipsă de respect fata de telespectatori.[/quote] [quote style=”4″ author=”Irina Mototc”]Televiziunea publica a ajuns sa faca emisiuni de propaganda anti-românească pe banii românilor[/quote] [quote style=”4″ author=”Meluta Valentin”]Emisiunea a fost jalnica,lipsită total de profesionalism si slugarnică!! S-a văzut reaua intenție a moderatorului!! Ce a mai ajuns jurnalismul in ziua de azi ![/quote] [quote style=”4″ author=”Emil Craciun”]Concluzia emisiunii lui Cristache de aseară a avut cam mesajul următor:„Alo…aloo…alooo! Tovarăși stați la locurili dvs!” Nu d-le tovarăș Cristache nu vom mai sta la locurile noastre acolo unde ne voiau comuniștii puși – adică Biserica aruncată la coșul de gunoi al istoriei; căci morții și adevărul nu ne lasă. Am făcut o revoluție nu numai ca să răsturnăm dictatura și să înlăturăm comunismul dar și să trăim într-o țară europeană normală, cu legi normale, un președinte normal și oameni la fel de normali. Oare cerem și vrem prea mult…? TVR1 prin emisiunea de aseară ați devenit TVRușinii 1!![/quote] [quote style=”4″ author=”Razvan Vastea”]În emisiunea ”Romania 9 ” din 09.08 TVR a atins ”performanta” ca șase oameni să ne dicteze ce este important și ce nu este important pentru noi. S-a ajuns la concluzia că definirea conceptului de familie nu este ceva important așa că trebuie să mai aștepte puțin cei peste 3 milioane de cetățeni semnatari ai inițiativei de modificare a art. 48 din Constituție, până zic cei șase că este important acest lucru. ”Dezbatere” fără reprezentanți ai CpF, curat-murdar![/quote] [quote style=”4″ author=”Ovidiana Bulumac”]de la zi la zi tvr se depărtează tot mai tare de scopul său. de la zi la zi devine un factor alogen sufletește. de la zi la zi ne întrebăm de ce ar mai trebui să susținem din fonduri publice o asemenea televiziune care atacă fibra și esența poporului român[/quote] [quote style=”4″ author=”Aspeckisfrisking Anck”]tvR?!? Ce-ar putea învăța românii de la voi, să facă abstracție de bun-simț, reguli deontologice, profesionalism, să militeze anti-viață, anti-nație, să-și vândă credințele, identitatea, valoarea, să ajungă marionete în programul unor minți contrafăcute, să-și uite istoria și să pledeze pentru un viitor predefinit?!

Nu vă meritați numele!
Oameni buni, închideți-vă televizoarele, astfel de oameni doresc să ne desființeze[/quote] [quote style=”4″ author=”Manuel Marulanda”]Emisiunea lui cristache de aseara a fost vomitivul perfect. Alegatii false, dezinformare, lipsa totala de obiectivitate, acuzatii fantasmagorice si minciuni pur si simplu. Iar toata aceasta marsavie ne-a fost prezentata initial ca o “dezbatere” pro si contra referendumului pentru familie. Pai care pro, ca toti de acolo erau contra!?!
Drept urmare, in calitate de angajator indirect al lui cristache, consider desfacut contractul sau de munca…[/quote] [quote style=”4″ author=”Constantin Po”]o televiziune, ca si orice canal media, are rolul de a informa, nu de a (de)forma. TVR1 aluneca din ce in ce mai mult pe panta “glorioasa” a dezinformarii. 3 milioane de semnatari ai unei petitii nu sunt nimeni. Daca iei pozitie si devii numeros, esti un “manipulat” de nu stiu ce ideologie sau superputere (ori rusii ori americanii), daca nu semnezi, nu ai niciun glas in societate si fac altii ce vor numai ei.[/quote] [quote style=”4″ author=”Octavian C. Tabac”]Televiziunea Publică a găzduit miercuri, 9 august, o dezbatere pe tema referendumului de modificare a Constituţiei, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie. La emisiunea “România 9″, moderată de Ionuţ Cristache, au fost invitaţi însă doar opozanţi ai demersului legal semnat de 3 milioane de români. Aceştia au lansat o serie de jigniri la adresa semnatarilor iniţiativei şi a celor care au strâns semnăturile, fiind acompaniaţi de moderatorul emisiunii.[/quote] [quote style=”4″ author=”Matei Damian”]Emisiunea de ieri seara, din data de 9 August, dedicată inițiativei cetățenești și Referendumului, nu a respectat codul deontologic al jurnalismului. Din partea Coaliției pentru Familie nu a fost invitat NIMENI! Acuze, etichetări, manipularea sensului cuvintelor! Este o absolută rușine ce s-a petrecut! Nu se cade să inviți doar tabăra neomarxistă să-și facă propagandă! Sunt absolut convins ca realizatorul nu este de vină, de vină sunt cei care au puterea de decizie in TVR și se pitesc prin birouri![/quote] [quote style=”4″ author=”Luisa Iv”]O adunatura de slugi la TVR1, pentru care nu merita nici sa platim ,nici sa privim ! Un post anti romanesc ,asemeni celorlalte multe,pentru care fiecare lucrator cu asa opinii va da socoteala inaintea Judecatorului Suprem ! Vai de tine ,televiziune fara coloana romaneasca![/quote] [quote style=”4″ author=”Augustin Poenaru”]Dezbatare la Televiziunea Națională pe tema referendumului pentru familie în care niciun reprezentant al Coaliției pentru Familie nu este invitat? Injurii și calomnii la adresa voinței democratice a 3 milioane de români? Și toate astea pe bani publici? Cum se numește asta, dacă nu trădare? Rușinos și dezamăgitor. Adio, TVR![/quote] [quote style=”4″ author=”Matau Camelia”]Un post național unde o minoritate de 10% defaimeaza 3 milioane de oameni, induc in eroare prin afirmații mincinoase si unde moderatorii fac propaganda lgbt….Rusine, rusine, rusine![/quote]

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Stilul lui Eminescu şi istoria limbii române

sâm aug. 12 , 2017
Stilul lui Eminescu şi istoria limbii române Una dintre cele mai stupide și mai întâlnite critici legate de stilul folosit de către Eminescu, este afirmatia că stilul său metric aparține epocii de aur a romantismului german fiind demodat în Franța în timpul in care acesta scria. Acest lucru fiind chiar […]
Mihai Eminescu - Lipsa de simţ istoric şi naţional ne-au adus unde sîntem şi au prefăcut o ţară veche, cu datinele ei oneste, într-un han de oaspeţi străini

Poate vă place și:

libris.ro