libris.ro

UDMR, partid finanțat din bani publici, preocupat numai de bolnavii maghiari cu coronavirus?

Deși UDMR-ul este un partid finanțat din bani publici, la fel ca și toate celelalte partide din România, când este vorba de anumite cauze, această organizație care încă se metamorfozează precum o struțo-cămilă, când în partid politic, când în organizație culturală, se dedică exclusiv reprezentării unor interese pe criterii etnice. Banii românilor sunt buni, dar românii, nu?

Deci cu toate că te subvenționează o țară întreagă, tu te pui doar în slujba unor interese strict etnice. Păi nu este asta o sfidare directă a Constituției României, a noțiunii de stat unitar național?

„Pataki Csaba, președinte al Consiliului Județean Satu Mare și al UDMR Satu Mare anunță pe pagina sa personală despre acțiunea de distribuire a unor ajutoare primite de la Guvernul Ungariei către centrele sociale de îngrijire a vârstnicilor de  la Carei, Petrești și Foieni. La Carei a fost primit de directorul Centrului CIAS  Alexandru din subordinea Consiliului Județean  de către directorul Pinter Jozsef care este  și consilier județean ALDE. La CIAS Alexandru Carei s-au întâlnit  un președinte de Consiliu Județean și un consilier județean, de această dată în cu totul alte posturi.”, scrie BuletindeCarei

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pataki Csaba, președinte al Consiliului Județean Satu Mare și al UDMR Satu Mare, Foto: Buletindecarei.ro
Pataki Csaba, președinte al Consiliului Județean Satu Mare și al UDMR Satu Mare, Foto: Buletindecarei.ro

„Tot  pe pagina lui Pataki Csaba se află o informare despre situația îmbolnăvirilor cu coronavirus dar…doar pentru Transilvania.  În condițiile în care UDMR a mulțumit cetățenilor români dinafara arcului carpatic  care au răspuns  chemării lor de a vota candidații UDMR , este cel puțin ciudat că nu au mers cu ajutoare și către aceștia.”, mai scrie Buletin de Carei

Foto: Facebook / Pataki Csaba

Site-ul de mai sus din postarea de pe contul de socializare al președintelui Consiliului Județean Satu Mare și al UDMR Satu Mare, prezintă așa după cum se vede, doar harta Transilvaniei cu situația îmbolnăvirilor de coronavirus. Și mai ciudat este că platforma online este doar în limba maghiară, deși prezintă niște informații de interes public pentru toți cetățenii români!? Pataki Csaba, președinte al Consiliului Județean Satu Mare și al UDMR Satu Mare, oferă doar informații exclusiv în limba maghiară cetățenilor din județul Satu Mare?

UDMR, partid finanțat din bani publici, preocupat numai de bolnavii maghiari cu coronavirus?, Foto: captură foto erdelystat.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info