Liviu Plesoianu: „Dacă Insul din Deal își îmbracă iarăși geaca roșie, organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni!”

Liviu Plesoianu: "Dacă Insul din Deal își îmbracă iarăși geaca roșie, organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni!", Foto original: evz.ro

Liviu Plesoianu: „Dacă Insul din Deal își îmbracă iarăși geaca roșie, organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni!”

Deputatul Liviu Plesoianu avertizeaza prin intermediul unei postari de pe o retea de socializare ca nu va mai tolera o noua tentativa de lovitura de stat din partea presedintelui Klaus Iohannis si a celor care il sustin din umbra si pe care ii considera a fi „noua Securitate”: „Dacă Noua Securitate, în frunte cu mamutul radioactiv, încearcă iar o lovitură de stat, atunci VOM REACȚIONA!”, avertizeaza deputatul PSD.

In pragul sarbatoririi Centenarului, un eveniment care ar trebui in mod normal sa-i apropie si sa-i uneasca pe toti romanii, deputatul Liviu Plesoianu considera ca actualul presedinte al Romaniei este mai degraba „cel mai mare #INSTIGATOR și #DEZBINATOR pe post de „Președinte”.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Liviu Plesoianu: „Dacă Insul din Deal își îmbracă iarăși geaca roșie, organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni!”

[info]Galaxy Note8 este disponibil la precomanda[/info]

„Ajunge, Iohannis!
O spun direct și fără rezerve – dacă Insul din Deal își îmbracă iarăși geaca roșie, NU mai aștept niciun OK de la nimeni din PSD și organizez eu personal PROTESTE MASIVE la Cotroceni! S-a votat copleșitor în decembrie ÎMPOTRIVA Noii Securități. Dacă Noua Securitate, în frunte cu mamutul radioactiv, încearcă iar o lovitură de stat, atunci VOM REACȚIONA!
E oricum un dezastru național faptul că vom intra în anul Centenarului Marii Uniri cu cel mai mare #INSTIGATOR și #DEZBINATOR pe post de „Președinte”. Dar dacă va continua să incite, așa cum a făcut-o în această seară, atunci devine absolut necesar să ieșim din PASIVITATE!
INSTIGATORUL de la Cotroceni:

„Propunerile prezentate astăzi de ministrul Justiției se constituie într-un atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție. (…) Dacă acest amalgam de măsuri va fi asumat de Guvern și aprobat de Parlament, eforturile României de mai bine de 10 ani vor fi anulate și justiția se va întoarce în timp, într-o epocă în care era subordonată politicului.”

 „, a postat Liviu Plesoianu pe contul sau de Facebook

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info