RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Iohannis iar s-a consultat la Cotroceni cu “bolșevicăraia” activistă

Președintele României o ține până la sfârșit pe aceeași linie: n-a fost nici o clipă președintele tuturor românilor, ci numai pentru acea clică a sa, sau așa cum îi numește el, “românii lui”.

Pe site-ul administrației prezidențiale scrie că marți, 26 martie a.c., au fost la Cotroceni “consultări cu reprezentanți ai societății civile pe tema referendumului pentru justiție”.

libris.ro

Reprezentanții societății civile din țara asta sunt numai “partizanii democrației de stradă”? Numai talibanizații neomarxiști? Câtă echidistanță să mai ai când scrii aceste rânduri, când președintele țării este liderul unei haite de hiene ale activismului politic și ideologic?

Iohannis iar s-a consultat la Cotroceni cu "bolșevicăraia" activistă, Foto: presidency.ro
Iohannis iar s-a consultat la Cotroceni cu “bolșevicăraia” activistă, Foto: presidency.ro

Coaliția de la guvernare din România își merită absolut pe deplin fiecare șut în fund pe care și-l ia. Păi se întâmplă pentru prima dată ca președintele să-și încalce flagrant rolul constituțional de mediator și să devină în schimb mobilizator de proteste publice de stradă? E prima dată când se pune Haină Roșie în capul cetelor de lătrăi stradali?

Iohannis iar s-a consultat la Cotroceni cu “bolșevicăraia” activistă, Foto: presidency.ro

Cei de la PSD și de la ALDE își merită absolut toate oalele sparte în capul lor. Păi ai atâtea exemple de încălcare a Constituției României din partea președintelui și mai aștepți ce anume… pentru a-l suspenda? În politică e fix ca la război, liderii indeciși, care nu-s în stare să-și asume decizii vitale, nu vor fi urmați nici măcar de propriul popor.

Cât despre referendumul respectiv, noi vom fi de data asta fanii boicotului. Justiția nu se votează! #boicotreferendumbolșevicContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]