RSS

În România se tot reiau alegeril…

În România se tot re…

Minunata lume nouă

Viața din România de…

Din categoria liberalism sinistr…

După perla PSD-istul…

Sub pretextul pandemiei, Csaba B…

Csaba Borboly s-a ad…

Jurnal de pandemie: cum sunt des…

Jurnal de pandemie: …

25 Octombrie: Răspunde Române, P…

Răspunde Române, Pre…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

26 august – Ziua Internațională a Câinelui

Print Friendly, PDF & Email

26 august – Ziua Internațională a Câinelui

Poate ca pentru unii dintre dumneavoastra este surprinzator, insa exista o zi dedicata omagierii prietenilor necuvantatori, care ne sunt mereu aproape, ne alunga prin prietenia lor singuratatea, oferindu-ne in acelasi timp loialitatea lor.

De la imblanzirea lor si pana la statutul de “cel mai bun prieten al omului”, cainii au ajuns sa faca pentru stapanii lor o serie de sarcini diverse, ajungandu-se astfel prin selectia artificiala executata de om sa ia nastere unele dintre cele mai interesante rase de caini.

26 august – Ziua Internațională a Câinelui

Ziua de 26 august a fost aleasa deci ca Ziua Internationala a Cainelui pentru a aduce un omagiu acestor necuvantatoare care au stat de-a lungul istoriei mereu in preajma oamenilor, oferindu-le acestora prietenia si loialitatea lor.

Astfel, pentru ajutorul, prietenia si loialitatea lor, ziua de 26 august s-a dorit a fi un moment de omagiu pentru toate micile bucurii pe care aceste patrupede le aduc in viata oamenilor.libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info