fbpx

RSS
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Arta războiului modern: pentru a distruge un popor, cea mai eficientă metodă este tactica războiului subliminal

Print Friendly, PDF & Email

Arta războiului modern: pentru a distruge un popor, cea mai eficientă metodă este tactica războiului subliminal.

Arta războiului modern

Pentru a distruge un popor, cea mai eficientă metodă este tactica războiului subliminal: nu necesită forță și tehnică militară, nu implică riscuri economice este un război subteran, de pervertire a conștiinței și modelarea caracterului. Unul din fronturile acestui război mizerabil îl constituie educația și învățământul.

 Ați auzit vreodată vreun părinte scandalizat de sistemul de învățământ sau de conținutul manualelor? Nici eu. Și nici vreun profesor. Profesorii, de 27 de ani, ies în stradă pentru salarii; când s-au săturat de „mitingeală” au început dansul „pinguinului” în fața palatului Victoria. Poate ar fi fost mai indicat să danseze sârba-n căruță! Și totuși, de ce nu se deranjează nimeni de soarta educației din România?

Arta războiului modern: pentru a distruge un popor, cea mai eficientă metodă este tactica războiului subliminal

Simplu: un popor incult și imbecilizat (prin forța mass media și tenologie avansată), este o masă ideală de manipulat. Cetățeanul ideal este cel care se supune, considerându-se inferior, făcând sluj în fața occidentului civilizat.

Care civilizație, în România s-a materializat prin corupție, imoralitate, droguri, prostituție. Cetățeanul trebuie să aibă dublă calitate: de supus și de suveran. Supus în fața legilor și suveran în a-și exercita drepturile. Noi am ales doar o parte – poziția de ghiocel: ciocul mic și capul plecat! În acest context, ne merităm soarta!

Autor: Sinel Tudosie


Comentarii

comentarii

Susține presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22


elefant.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL