Liviu Plesoianu: Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România. Va deveni SUA cu adevărat PARTENERUL României sau va continua să ne trateze ca pe o COLONIE?

Liviu Plesoianu: Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România. Va deveni SUA cu adevărat PARTENERUL României sau va continua să ne trateze ca pe o COLONIE?

Liviu Plesoianu: Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România. Va deveni SUA cu adevărat PARTENERUL României sau va continua să ne trateze ca pe o COLONIE?

Cand românii l-au vazut inlocuit si plecat din tara pe Mark Gitenstein au crezut ca pot in sfarsit rasufla usurati pentru ca au scapat de unul dintre cei mai dezastruosi ambasadori pe care SUA i-a avut in România pana la acel moment, insa nu si-ar fi inchipuit niciodata ca scapasera de dracu’ doar ca sa dea peste taică-su.

Dupa numeroasele greseli diplomatice si interventii cu bocancii in politica interna a Romaniei ale lui Hans Klemm, culminand cu gestul facut in secuime, acolo unde s-a fotografiat cu un simbol secesionist impotriva Romaniei,multi dintre români il doresc expulzat de urgenta si declarat PERSONA NON GRATA.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Cumpara de minim 250 de lei si primesti CADOU un rucsac![/info]

Liviu Plesoianu: Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România. Va deveni SUA cu adevărat PARTENERUL României sau va continua să ne trateze ca pe o COLONIE?

[info]Back to School, reduceri de pana la 60%[/info]

[alert-announce]„Domnule Klemm, cred că ți-a sosit vremea să te pensionezi. Ai făcut o tâmpenie mare cât clădirea ambasadei pe unde îți bei ceaiul dimineața, când te-ai fotografiat cu steagul secesioniștilor secui. Poate că voi, la ambasada SUA, sunteți în criză financiară și nu vă permiteți plata unor consilieri pe probleme juridice, așa că îți transmit că secesionismul secuiesc încalcă atât legislația Statului Român, cât şi legislația Uniunii Europene. Prin urmare, ai devenit complice la încălcarea legii. Dacă România nu ar fi o colonie a voastră, dumneata erai, la această oră, declarat PERSONA NON GRATA şi expluzat din țara noastră. Şansa dumitale că ești ambasador într-o colonie SUA. Oricum, să-ți fie rușine! GOD BLESS ROMANIA!”, scrie preotul Marcel Răduţ Seliște, potrivit b1.ro.[/alert-announce]

[alert-success]„Cântec vechi, versuri noi – Binomul, Ambasada, Propaganda…

Este timpul ca SUA să trimită un alt ambasador în România. De asemenea, este timpul ca SUA (unde, din fericire, Președinte a fost ales Donald Trump, nu Hillary Clinton) să retragă orice sprijin pentru Noua Securitate. Eu nu mă feresc niciodată de cuvinte – Noua Securitate din România ESTE într-o foarte mare măsură creația celor de peste ocean! Iar acum este momentul ADEVĂRULUI – va deveni SUA cu adevărat PARTENERUL României sau va continua să ne trateze ca pe o COLONIE?

…Cert este că, în pragul Centenarului Marii Uniri, românii NU mai tolerează nicio imixtiune în treburile interne ale acestei țări!”,  a potat deputatul Liviu Plesoianu pe contul sau de Facebook[/alert-success]

Ba chiar exista o petitie initiata de catre un grup de români prin care se cere declararea ambasadorului Hans Klemm ca PERSONA NON GRATA:

[alert-success]”Hans Klem – PERSONA NON GRATA

În baza articolului 80 din Constituția României, care stabilește datoria Președintelui țării de a garanta independența națională, solicităm președintelui României, Klaus Iohannis, să îl declare pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, PERSONA NON GRATA, conform articolului 9 din Convenția de la Viena din 1961, pentru următoarele motive :

1. Încălcarea articolului 41, paragraful 1 al Convenției de la Viena din 1961 cu privire la imixtiunea diplomaților în activitatea de guvernare.

2. Pentru nerespectarea statului de drept, prin susținerea nesupunerii magistraților nici unuei forme de control.

3. Pentru nerespectarea drepturilor cetățenilor României, prin susținerea unor persoane care încalcă drepturile omului, fapt evidențiat și de despăgubirile pe care le obțin cetățeni români la CEDO.

4. Pentru nerespectarea votului românilor, prin împotrivirea la unele acte normative propuse de coaliția de guvernămînt, care deține majoritatea în Parlament.

5. Pentru presiuni făcute asupra Guvernului și Parlamentului în activitatea de legiferare.

6. Pentru îndemnul  făcut unor categorii profesionale de a susține un sistem de justiție abuziv.

România trebuie tratată cu respectul cuvenit unui STAT SUVERAN. Domnule Președinte Klaus Iohannis, vă cerem să vă respectați obligația constituțională de a fi ROMÂN !„,  se arata in textul petitiei[/alert-success]

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info