România a atins din nou numărul de job-uri care exista în 2008, înainte de venirea crizei economice. Hai, dam jos guvernul si mai invitam o data FMI-ul sa-si umple desaga?

Reactie suspecta a FMI-ului: "Romania va depasi Germania si Franta in privinta cresterii economice"

România a atins din nou numărul de job-uri care exista în 2008, înainte de venirea crizei economice. Hai, dam jos guvernul si mai invitam o data FMI-ul sa-si umple desaga?

România a atins cel mai mare număr de salariați din ultimii 20 de ani 
Deputatul PSD Răzvan Rotaru a anunțat joi, 7 septembrie, că România a atins cel mai mare număr de salariați din ultimii 20 de ani: 4,84 milioane de persoane.

„S-a recuperat și s-a depășit numărul de job-uri care exista în 2008, înainte de venirea crizei economice. În același timp, rata șomajului a ajuns la un minim înregistrat în țara noastră de doar 5,3%, fiind cel mai mic nivel din ultimii 8 ani. Astfel, în primele 5 luni ale anului s-au creat 113.000 noi locuri de muncă, adică o medie de peste 20.000 locuri de muncă pe lună. Creșterea numărului de joburi create reprezintă cel mai important indicator privind creșterea sănătoasă a economiei”, a declarat Răzvan Rotaru. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Masa de calcat Arcadia Heinner si fier de calcat cadou[/info]

România a atins din nou numărul de job-uri care exista în 2008, înainte de venirea crizei economice. Hai, dam jos guvernul si mai invitam o data FMI-ul sa-si umple desaga?

Daca România a atins din nou numărul de job-uri care exista în 2008, înainte de venirea crizei economice, trebuie musai invitat din nou FMI-ul sa-si umple bine desaga. I-o fi fost si lui foame, ca na, dupa cum spune si premierul Tudose „sunt ditamai organismul”, aflati mereu in cautare de noi victime.

Directorii de companii afirmă însă că este foarte dificil să mai găsești angajați. Drept urmare, vor crește salariile și în mediul privat. Orice companie serioasă va recurge la majorări pentru a-și păstra angajații bine pregătiți. Aceste majorări vor determina mai mulți români apți de muncă să intre pe piața muncii și să nu se mai mulțumească doar cu mici lucrări particulare, care nu le oferă venituri constante și nici asigurări sociale. 

[alert-success]„Românii încep să fie plătiți pe măsura muncii prestate, ceea ce va reduce decalajul dintre salariile românilor și salariile din Uniunea Europeană. Acesta este unul din obiective majore ale programului de guvernare asumat de PSD. Abia de acum încep să se vadă rezultatele efective ale programelor implementate de PSD, pe care cetățenii încep să le simtă în viața de zi cu zi”, a arătat deputatul PSD.[/alert-success]

Ultimele statistici înregistrate de Ministerul Muncii, respectiv cele din luna august a acestui an, arată că la data de 14.08.2017, numărul de contracte individuale de muncă active este cu peste 133.000 mai mare față de valoarea acestui indicator la 01.01.2017. În același timp și numărul de salariați activi este cu peste 124.000 de persoane mai mare la data de 14.08.2017, față de valoarea lui la 01.01.2017. De asemenea, în această perioadă a crescut cu 19.329 și numărul de angajatori activi față de prima zi din 2017.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info