libris.ro

ONG-urile lui Soros vor sa il izgoneasca pe Dumnezeu din scolile din Romania?Mai multe ONG-uri cer eliminarea ceremoniilor religioase de la deschiderea noului an scolar

ONG-urile lui Soros vor sa il izgoneasca pe Dumnezeu din scolile din Romania?Mai multe ONG-uri cer  eliminarea ceremoniilor religioase de la  deschiderea noului an scolar

ONG-urile lui Soros vor sa il izgoneasca pe Dumnezeu din scolile din Romania?Mai multe ONG-uri cer eliminarea ceremoniilor religioase de la deschiderea noului an scolar.

Prin intermediul unei scrisori deschise, membrii mai multor ONG-uri s-au adresat Ministerului Educației Naționale cu o solicitare care face referire la eliminarea ceremoniilor religioase care au loc la inceputul noului an scolar sau cu ocazia altor evenimente pe parcursul anului scolar.

Cu alte cuvinte, ienicerii lui Soros vor sa-l izgoneasca pe Dumnezeu din scolile romanesti? Oare acesti mercenari aflati in slujba unor interese straine poporului roman au habar ca primele scoli au fost infiintate de catre preoti sau calugari si au functionat initial chiar in lacasurile de cult?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[info]Cea mai buna oferta la Manuale. Reduceri + dublu puncte de fidelitate + vouchere cadou![/info]

ONG-urile lui Soros vor sa il izgoneasca pe Dumnezeu din scolile din Romania?Mai multe ONG-uri cer eliminarea ceremoniilor religioase de la deschiderea noului an scolar

Reprezentantii mai multor ONG-uri si semnatarii acestei scrisori deschise considera ca „aprobarea de către directorii unităților publice de învățământ a oficierii slujbelor religioase și a altor servicii religioase reprezintă o încălcare gravă a drepturilor fundamentale ale copiilor la libertatea de gândire, de conștiință și de religie și la educație, iar aceste fapte sunt sancționate penal prin prevederile art. 381 (2) din Codul penal”.

”Școlile din România sunt frecventate de copii de care provin din familii cu diferite opțiuni religioase sau fără nicio religie. Prin urmare, organizarea unor slujbe religioase, preponderent ortodoxe, la debutul anului școlar nu doar că este o faptă discriminatorie, dar este și ilegală. Iar dacă în prima zi de școală copiii sunt întâmpinați cu slujbe religioase, nu e de mirare că pe parcursul anului școlar sunt duși în timpul orelor la împărtășanie sau spovedire, de cele mai multe ori fără ca părinții să fie notificați sau să li se ceară acordul,” a declarat Toma Pătrașcu, președinte ASUR.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info