Lovitura de stat incercata in Israel dupa aceeasi reteta ca in Romania

Lovitura de stat incercata in Israel dupa aceeasi reteta ca in Romania

Stanga israeliana (sorosistii din Israel, un fel de USR-isti din Orientul Mijlociu) incearca sa dea in aceste clipe o lovitura de stat impotriva actualului premier al Israelului. Sotia prim ministrului israelian este acuzata de deturnarea fondurilor publice.Paradoxul face ca socialismul extrem sa fie nociv chiar pana si pentru cei care l-au inventat.

Reteta este aceeasi ca si in Romania: sub pretextul luptei anticoruptie, stânga israeliană a coagulat o asa zisa “societate civila” pe care o atata prin propaganda si manipulare, scotand-o in strada impotriva “coruptilor”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro
[info]Cea mai buna oferta la Manuale. Reduceri + dublu puncte de fidelitate + vouchere cadou![/info]

Lovitura de stat incercata in Israel dupa aceeasi reteta ca in Romania

In spatele lor se afla ca si la noi in Romania, tocmai acea parte din clasa politica plina de demagogie care a pierdut alegerile democratice, dar ar vrea neaparat puterea, fiind gata sa actioneze prin orice mijloace, oricat de murdare ar fi ele, numai pentru a-si atinge scopurile dorite.

“Protestatarii, dirijați în mod evident de aceia care, nemulțumiți de rezultatul alegerilor democratice din Israel, vor să schimbe forțat guvernul (dacă nu se poate prin alegeri, atunci, de ce nu, obligându-l pe Mandelblit, prin presiunea străzii, să deschidă acțiuni împotriva primului ministru Nethaniau și a soției acestuia Sara) încalcă săptămână după săptămână deciziile tribunalului și recomandările poliției în numele „dreptății și al luptei contra corupției”.”,  scrie animanews.org

Nota noastra: Se observa deci un tipar al loviturilor de stat in spatele carora se afla stanga progresista la nivel international. Deja marota asta a luptei anticoruptie dusa prin orice mijloace deja s-a cam perimat, iar oamenii nu mai cad prada propagandei ideologice de acest gen.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Europarlamentarul Laurentiu Rebega: România, tabăra de refugiați a Europei

Dum sept. 10 , 2017
Europarlamentarul Laurentiu Rebega: România, tabăra de refugiați a Europei Comunicat de presă: România, tabăra de refugiați a Europei În această vară, în care românii au fost amețiți cu tot felul de diversiuni politice și în care se iese în stradă mai mult de exasperare decât din convingere, un fenomen s-a […]
Romania se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini, foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro