Klaus Iohannis: „În România avem…

"Iohannis: „În Român…

Ce au fost și pentru ce erau pre…

Divizia Secuiască&nb…

O acuzație care ar distruge-o pe…

"Istoricul Marius Op…

Comemorarea unui erou care s-a j…

„Colonelul Paulian …

Demisii în lanț de la GDS din ca…

După ce fostul dețin…

Daniel Morar nu vrea în aceeași …

Unul dintre judecăto…

Politica lui Andrei Caramitru: "…

Tragedia unui copil …

Aurelian Pavelescu: Brucan și So…

Batjocura de marți, …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ridicați Tricolorul! Îmbrăcați cămașa națională! Cinstiți martirii și eroii Patriei!

Print Friendly, PDF & Email

Ridicați Tricolorul! Îmbrăcați cămașa națională! Cinstiți martirii și eroii Patriei!

Tricolorul, cămașa națională, martirii și eroii Patriei sunt Treimea noastră identitară, Treimea noastră spirituală, istorică și patrimonială. Toate acestea înseamnă Limba și Cultura Națională, înseamnă că suntem o constelație universală. Noi suntem propria noastră Biblie!

Idealul meu nu a fost viața mea personală sau poezia pentru care m-am născut. Niciodată nu am fost contemporan cu visurile mele, cu dorințele mele de om, dintotdeauna am trăit numai pentru slava și onoarea strămoșilor mei și a națiunii binecuvântate din care m-am ivit.

Ridicați Tricolorul! Îmbrăcați cămașa națională! Cinstiți martirii și eroii Patriei!

Inima care nu bate în fiecare clipă, moare! Tricolorul, cămașa națională, martirii și eroii patriei nu mai bat și nu mai răscolesc sentimentele noastre, nu mai sunt mândria și onoarea noastră, nu mai sunt limba de clopot a ființei noastre! Nu mai sunt hainele noastre de sărbătoare și de moarte!

Dar pot fi, le putem învia! Noi suntem onoarea sau dezonoarea acestei Sfinte Treimi Românești: Tricolorul, cămașa națională, martirii și eroii Patriei!

Laurian Stănchescu


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri