RSS

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ridicați Tricolorul! Îmbrăcați cămașa națională! Cinstiți martirii și eroii Patriei!

Print Friendly, PDF & Email

Ridicați Tricolorul! Îmbrăcați cămașa națională! Cinstiți martirii și eroii Patriei!

Tricolorul, cămașa națională, martirii și eroii Patriei sunt Treimea noastră identitară, Treimea noastră spirituală, istorică și patrimonială. Toate acestea înseamnă Limba și Cultura Națională, înseamnă că suntem o constelație universală. Noi suntem propria noastră Biblie!

Idealul meu nu a fost viața mea personală sau poezia pentru care m-am născut. Niciodată nu am fost contemporan cu visurile mele, cu dorințele mele de om, dintotdeauna am trăit numai pentru slava și onoarea strămoșilor mei și a națiunii binecuvântate din care m-am ivit.

Ridicați Tricolorul! Îmbrăcați cămașa națională! Cinstiți martirii și eroii Patriei!

Inima care nu bate în fiecare clipă, moare! Tricolorul, cămașa națională, martirii și eroii patriei nu mai bat și nu mai răscolesc sentimentele noastre, nu mai sunt mândria și onoarea noastră, nu mai sunt limba de clopot a ființei noastre! Nu mai sunt hainele noastre de sărbătoare și de moarte!

Dar pot fi, le putem învia! Noi suntem onoarea sau dezonoarea acestei Sfinte Treimi Românești: Tricolorul, cămașa națională, martirii și eroii Patriei!

Laurian Stănchescu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline