libris.ro

Pe langa cotele obligatorii de imigranti, tovarăşul Iohannis Klaus anunta si „cote de gen” obligatorii!

Pe langa cotele obligatorii de imigranti, tovarăşul Iohannis Klaus anunta si „cote de gen” obligatorii!

Pe langa cotele obligatorii de imigranti, tovarăşul Iohannis Klaus anunta si „cote de gen” obligatorii!Ce mai anunta marioneta Iohannis: pana in anul 2020, 70% din instituţiile din România vor avea comisari ideologici experti in egalitatea de gen.

Iohannis este deja atat de previzibil si de predictibil, incat rolul sau in cea mai inalta functie a statului este doar unul decorativ. Daca vrei sa stii viitoarele sale asa zise discursuri sforaitoare, mai degraba te uiti prin cancelariile marilor puteri ale planetei. Fix meniul pe care il aleg in acele cancelarii va fi ingurgitat si de catre Klausul nostru mioritic.

Vor aia refugiati? Klausul mioritic ne livreaza refugiati! Vor aia sa-i pupam in fund pe ucraineni pentru ca ne deznationalizeaza si discrimineaza comunitatea romaneasca de pe teritoriile rapite Romaniei in mod samavolnic, contrar oricarei legi de drept international? Klausul ne pregateste strugurel pentru buze. Si ce mai vor aia? Orice vrea sufletelul lor, Klausul este gata sa puna in practica, sfidand Constitutia Romaniei si interesele cetatenilor romani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Acum ce mai vor? Pai vor infiltrarea institutiilor cu niste comisari ideologici alesi de prin plosnitariile si „Soțietatea Țivilă”, vesnic abonata la astfel de functii de unde isi pot lansa in bune conditii revolutia neo-marxistă, sprijiniti institutional, logistic si financiar chiar de catre statul roman.

Ce mai anunta marioneta Iohannis: pana in 2020, 70% din instituţiile din România vor avea comisari ideologici experti in egalitatea de gen

Dupa ce i-a catalogat pe cei peste 3,5 milioane de romani semnatari ai petitiei pentru organizarea referendumului pro familie ca fiind fanatici religiosi, marioneta asezata in fruntea statului roman se asteapta totusi ca romanii sa accepte pe nemestecate toate ineptiile si nebuniile progresiste.

Aidoma cotelor de imigranti si asa zisi refugiati, noii comisari ideologici recrutati ca pe vremea Anei Pauker de prin cine stie ce laboratoare ideologice neomarxiste, vor veghea in institutiile din Romania la impunerea unor asa numite „cote de gen”, actiuni la adapostul carora se vor crea iar niste gauri negre prin care diverse ONG-uri vor sifona banii publici.

Noii pupenklausi deghizati in comisari ideologici vor actiona probabil si ca niste adevarate site prin care vor inlesni introducerea in institutii numai a elementelor cu ideologii „sanatoase”, de preferinta proletcultiste, si blocand accesul in institutii pentru „elementele dușmănoase”.

„Ore cine sunt „specialistii in egalitate de gen” pe care Iohannis ii promite (potrivit unui generos „cincinal”) la minim 70% dintre institutiile statului pana in 2020? Vor fi psihologi? Vor fi comisari politici? Vor avea toate şcolile patriei „specialişti” in gen? Va avea si ANAF,ca institutie a statului, „specialisti” in gen? Până una alta, revolutia neo-marxistă merge înainte prin tovarăşul Iohannis Klaus.”,  se intreaba si Dan Grunea intr-o postare de pe contul sau de Facebook

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info