fbpx

RSS

29-31 Iulie: Simpozionul Memoria…

"Simpozionul memoria…

Am găsit corupție la sediul lupt…

Uluitor! Zbierătorii…

La 26 Mai 1951 murea în închiso…

La 26 Mai 1951 murea…

Platforma unionistă Acțiunea 201…

"Platforma unionistă…

Propagandă de partid pe pagina G…

Duminică, 24 mai a.c…

În carantină, la Castanul Unirii

Despre Castanul Unir…

"Alegerile" din Duminica Orbului…

La 20 mai 1990 român…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

Print Friendly, PDF & Email

URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

O directiva a Uniunii Europene prin care se va interzice rostirea anumitor cuvinte in declaratiile publice va fi aplicata si in România. Potrivit unui parlamentar roman, aceasta directiva va fi implementata si la noi pana la primavara.

In perioada urmatoare, comisia pentru stabilitatea legislativa in justitie va discuta despre o directiva UE ce trebuie implementata in Romania pana in luna aprilie, o directiva care prevede ca declaratiile publice nu trebuie sa incalce prezumtia de nevinovatie a celor suspectati ca fiind vinovati. 

URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

Cu alte cuvinte, chiar daca toate indiciile conduc catre un vinovat, chiar daca simti prin toti porii ca o persoana se face vinovata de acte de coruptie, chiar daca cerul, râul, ramul, stiu ca respectivul este corupt pana in maduva oaselor, dupa implementarea directivei UE o sa fim cu totii obligati la omerta.

In dese randuri, noi romanii din pacate am simtit pe pielea noastra din partea liderilor UE cum ni se aplica “democratia europeana” si principiile “statului de drept”.

Ce se intelege prin “declaratii publice”? Orice declaratie care se refera la o infractiune si care emana fie de la o autoritate implicata în procedurile penale legate de infractiunea respectiva, cum ar fi autoritatile judiciare, politia si alte autoritati de aplicare a legii, fie de la o alta autoritate publica, cum ar fi ministrii si alti funcționari publici, fara a se aduce atingere dreptului intern in materia imunitatii, potrivit directivei UE 2016/343 care trebuie implementata pana la 1 aprilie 2018.

De la comisarii ideologici sovietici care impuneau directivele NKVD-iste potrivit carora autoritatilor din Romania li se interzicea sa pomeneasca anumite cuvinte in declaratiile publice, am evoluat la cenzura comisarilor europeni, care ne impun directive asemanatoare.

URSS a murit, traiasca Uniunea Europeana si comisarii sai ideologici!

Glasul.info

 Comentarii

comentarii

Social Links
Susține presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info