RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

Print Friendly, PDF & Email

URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

O directiva a Uniunii Europene prin care se va interzice rostirea anumitor cuvinte in declaratiile publice va fi aplicata si in România. Potrivit unui parlamentar roman, aceasta directiva va fi implementata si la noi pana la primavara.

In perioada urmatoare, comisia pentru stabilitatea legislativa in justitie va discuta despre o directiva UE ce trebuie implementata in Romania pana in luna aprilie, o directiva care prevede ca declaratiile publice nu trebuie sa incalce prezumtia de nevinovatie a celor suspectati ca fiind vinovati. 

URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

Cu alte cuvinte, chiar daca toate indiciile conduc catre un vinovat, chiar daca simti prin toti porii ca o persoana se face vinovata de acte de coruptie, chiar daca cerul, râul, ramul, stiu ca respectivul este corupt pana in maduva oaselor, dupa implementarea directivei UE o sa fim cu totii obligati la omerta.

In dese randuri, noi romanii din pacate am simtit pe pielea noastra din partea liderilor UE cum ni se aplica “democratia europeana” si principiile “statului de drept”.

Ce se intelege prin “declaratii publice”? Orice declaratie care se refera la o infractiune si care emana fie de la o autoritate implicata în procedurile penale legate de infractiunea respectiva, cum ar fi autoritatile judiciare, politia si alte autoritati de aplicare a legii, fie de la o alta autoritate publica, cum ar fi ministrii si alti funcționari publici, fara a se aduce atingere dreptului intern in materia imunitatii, potrivit directivei UE 2016/343 care trebuie implementata pana la 1 aprilie 2018.

De la comisarii ideologici sovietici care impuneau directivele NKVD-iste potrivit carora autoritatilor din Romania li se interzicea sa pomeneasca anumite cuvinte in declaratiile publice, am evoluat la cenzura comisarilor europeni, care ne impun directive asemanatoare.

URSS a murit, traiasca Uniunea Europeana si comisarii sai ideologici!

Glasul.info

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

1 comment

  1. Pingback: URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice! | ganduri din ortodoxie

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info