libris.ro

Alexandru Petria: „Nimeni n-are dreptul sa ne impuna anormalitatea”

Alexandru Petria: „Nimeni n-are dreptul sa ne impuna anormalitatea”

Alexandru Petria: „Nimeni n-are dreptul sa ne impuna anormalitatea”

Scriitorul Alexandru Petria a ajuns sa fie iarasi cenzurat pe retelele de socializare din cauza postarii unui text „incorect politic”. Cenzura impotriva scriitorului a fost repede remarcata si de catre Iulian Capsali, un alt vector de opinie care este cenzurat cu o consecventa uimitoare pe o anumita retea de socializare:

„Scriitorul Alexandru Petria este cenzurat de Facebook datorită unui text „homofob” (în noul limbaj sexomarxist), pentru o perioadă mai îndelungată. Cine vrea să-i găsească virulenţa anti-totalitară, o poate afla pe contul secund, Alexandru Petria II.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cu toate ca este cenzurat pe retelele de socializare, mesajul scriitorului Alexandru Petria reuseste sa sparga blocada cenzurii, ajungand in presa din Romania prin intermediul unora dintre publicatiile care ii preiau postarile si le fac publice.

Alexandru Petria: „Nimeni n-are dreptul sa ne impuna anormalitatea”

Iata motivul pentru care scriitorul Alexandru Petria a ajuns sa fie cenzurat pentru o „perioada mai indelungata” de catre o anumita retea de socializare:

„Corectitudinea politică este un nou totalitarism. În fașă, încă.

Se vrea o dictatură a minorităților asupra majorității de bun-simț, prezentată drept o culme a modernității. 
Calul troian al ei sunt drepturile omului, de aceea enorm de mulți oameni se lasă înșelați. Și cred că se acționează pentru binele general. 
Din cauza popo-marxiștilor (termenul îmi aparține!), care sunt mai virulenți la noi, LGBT și fanii, libertatea cuvântului a devenit deja o problemă. 
Sunt promotorii cenzurii, cu valorile liberalismului perfid în guri. Fiindcă-s inculți, majoritatea nici nu realizează că-s practicieni ai marxismului cultural, nu ai liberalismului. Se pretind de dreapta, când, de fapt, sunt într-o aluviune periculoasă de stânga. Cenzura a renăscut, altfel decât pe vremea lui Ceaușescu, dar e tot cenzură, nu acadele, nu savarine.
Ciudații vor să dea direcția mersului societății, ca să fie singurele repere valide oficial. De la poponari la necrofili. Ca să nu fie discriminați, discriminează majoritatea. În unele locuri, a ajuns să fii privit ca o rușine că ești un bărbat alb, cu succes la femei, să-ți susții masculinitatea. Dacă ești și bogat, chiar că e jale.
E o vreme a aberațiilor gândirii, care o să atragă implozia națiunilor, dacă nu se acționează ferm, la nivel global. Distrugerea familiilor firești, contestarea diferențelor dintre femei și bărbați, a valorilor istoriei este un prim pas.
Pasivitatea majorității populației este un semn de slăbiciune, o acceptare a răsturnării balanței reperelor care ne-au însoțit prezența de-a lungul sutelor de ani, ca să fie înlocuită de monstruozități. E un drum spre abisurile involuției civilizației umane.
Nimeni n-are dreptul să ne impună să acceptăm anormalitatea.
Să lupți împotriva acestei pegre se înscrie în domeniul protecției democrației.
„,
a postat scriitorul Alexandru Petria pe contul sau de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info