RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Naționaliștii ucraineni vor protesta in fata Consulatului General al României la Cernăuți

Print Friendly, PDF & Email

Naționaliștii ucraineni vor protesta in fata Consulatului General al României la Cernăuți

Miercuri, pe 27 septembrie 2017, ucrainenii nationalisti sunt chemati pentru a protesta in fata Consulatului General al României la Cernăuți, actiunea fiind organizata de catre membrii partidului „Corpul National”, impreuna cu organizatii civice, profesori si activisti civici.

Nationalistii ucraineni spun ca motivul acestei actiuni de protest este indreptat impotriva unor declaratii facute de catre unele asa zise “organizatii sovine” românești reunite in „Alianța pentru Centenar” pe data de 20 august 2017, in cadrul  Conferinței  „Centenarul Unirii și Basarabia” in Parlamentul Romaniei.

Potrivit organizatorilor, scopul protestului este sa atraga atentia Romaniei la actiunile menite sa erodeze situatia cu privire la inrautatirea conflictelor interetnice din regiunea Cernauti.

Naționaliștii ucraineni vor protesta in fata Consulatului General al României la Cernăuți

Consulului general al României la Cernăuti, doamnei  Eleonora Moldovan, ii va fi înmânat cu aceasta ocazie un apel semnat de un număr de organizații publice din Bucovina. Apelul se referă la ingrijorările ucrainenilor din Cernăuți cu privire la “acțiunile românilor care se amestecă în afacerile interne ale Ucrainei”, potrivit chas.cv.ua.

Nota noastra: Iata ca in Ucraina societatea civila actioneaza pentru apararea intereselor tarii si ale poporului ucrainean, chiar si atunci cand este vorba de un interes nedrept din punct de vedere istoric si moral, spre deosebire de Romania, acolo unde asa zisii reprezentanti ai societatii civile reprezinta avangarda celor care incita la destramarea tarii, aidoma unui soi de coloana a V-a care actioneaza de la interiorul tarii.

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline