libris.ro

Pe 4 octombrie incepe la Iasi ARCA LUI GUTENBERG, Targul de Carti si Arte Frumoase

Pe 4 octombrie incepe la Iasi ARCA LUI GUTENBERG, Targul de Carti si Arte Frumoase

Pe 4 octombrie incepe la Iasi ARCA LUI GUTENBERG, Targul de Carti si Arte Frumoase.

Intre 4 si 8 octombrie 2017, la Iasi se va desfasura cea de-a treia editie a Târgului de carti si arte frumoase ARCA LUI GUTENBERG, in Atrium nivel 0 Palas Mall, un eveniment organizat de catre SEDCOM LIBRIS IASI, avand ca parteneri Primăria Municipiului Iași, organizatorii Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), Palas Mall si AGORA, Organizatia Patronală a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România.

„La această ediție participă aproximativ 80 de expozanți din întreaga țară și Republica Moldova (edituri, companii de difuzare de carte românească și străină, difuzori de papetărie, galerii de artă, instituții culturale etc.), organizați în 34 de standuri distribuite pe o suprafață construită de aproximativ 1.000 mp. Cu harta cărților preferate în mână, cititorul este invitat să facă ocolul lumii în cinci zile livrești. Târgul de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG prezintă oferte editoriale la prețuri imbatabile, noutăți editoriale, volumele autorilor prezenți la FILIT, lansări de carte incluse în JURNALUL DE BORD al târgului și momente artistice.”, se arata intr-un comunicat de presa emis de catre organizatorii evenimentului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„In fiecare an, cititorii, editorii, organizatorul si partenerii ARCEI LUI GUTENBERG daruiesc carti unei biblioteci cu un fond de carte limitat. Dupa bibliotecile comunelor Lungani si Harmanesti din judetul Iasi, anul acesta, donatia de carte va merge catre Biblioteca comunei VALEA LUPULUI din judetul Iasi. Facem pe aceasta cale un apel catre toti cei care doresc sa ofere o carte sau mai multe, noua sau veche, indiferent de domeniu, bibliotecii comunei VALEA LUPULUI. Cartile vor putea fi donate la Secretariatul Targului de Carti si Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG din Atrium PALAS MALL (semnalizat corespunzator in zona Cupola), pe toata perioada desfasurarii acestuia, de miercuri, 4 octombrie 2017 pana duminica, 8 octombrie, zilnic de la 8.00 la 22.00. Pentru persoanele interesate de donatie si care se afla in alta localitate, putem primi donatiile prin posta sau curier pe adresa SEDCOM LIBRIS IASI, SOS. MOARA DE FOC NR. 4, COD 700527. Va multumim!”, a scris pagina de Facebook a Targului de Carti si Arte Frumoase Arca lui Gutenberg 

Arca lui Gutenberg
Târgul de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info