libris.ro

Intre 4 si 8 octombrie 2017 are loc la IAŞI a 5-a editie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT)

Intre 4 si 8 octombrie 2017 are loc la IAŞI a 5-a editie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT)

Intre 4 si 8 octombrie 2017 are loc la IAŞI a 5-a editie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere(FILIT).

Incepand de miercuri, 4 octombrie 2017, capitala Moldovei va fi gazda celei de-a 5-a editie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT), avand in acest an doi invitati speciali, laureaţi ai Premiului Nobel pentru Literatura, Svetlana Aleksievici si Gao Xingjian.

Nume importante ale culturii romanesti si universale au starnit deja un interes imens din partea publicului, rezervarile online fiind epuizate chiar mult mai repede decat s-ar fi putut astepta organizatorii festivalului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Intre 4 si 8 octombrie 2017 are loc la IAŞI a 5-a editie a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT)

Timp de cinci zile, atat pe parcursul intregilor zile, cat mai ales in timpul Serilor FILIT, la IAŞI va avea loc un adevarat maraton cultural in cadrul carora cei pasionati de cultura vor putea intalni personalitati ale culturii universale precum Jonathan Coe, Jim Crace, Olga Tokarczuk, Gao Xingjian, Svetlana Aleksievici si Jeff Lindsay.

Proiectul cultural a fost finantat de catre Consiliul Judetean Iasi prin Muzeul National al Literaturii Române Iasi. Potrivit programului festivalului, vor exista intalniri ale scriitorilor in liceele iesene dar si la Casa FILIT (în Piaţa Unirii), precum si multe alte surprize pregatite de catre organizatori.

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere (FILIT) Iasi 2017 va debuta miercuri, 4 octombrie, intre orele 09:00-21:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, cu un maraton Lord of the Rings (versiunile extinse), cu pauza de dezbateri intre 18:00-19:00, moderatorul manifestarii fiind Vlad Fringhiu.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info