20 Martie 1919: Consiliul Dirige…

Observând cum se pre…

Ceremonial militar și religios o…

Duminică, 17 martie …

George Mioc: "PLUS-ul domnului C…

" Spre deosebire de …

Buna Vestire la Valea Zălanului …

" Buna Vestire la Va…

Iohannis continuă să dezbine rom…

Câți români s-au pre…

Nem Autonomia! Proiectul celor d…

Două dintre comisiil…

INCALIFICABIL! Primar amendat pe…

Să auzi că în Români…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Românii din Covasna și Harghita trebuie să ne simtă pe toți, din toate provinciile istorice ale țarii alături

Print Friendly, PDF & Email

Românii din Covasna și Harghita trebuie să ne simtă pe toți, din toate provinciile istorice ale țarii alături

Ne-am bucurat cu toții de Sărbătoarea Acoperământul Maicii Domnului atunci când 39 de copii din Ozun, jud. Covasna au îmbrăcat hainele lui Făt-Frumos și Ilenei Cosânzeana. Am rămas însă datori doamnelor din Voinești Covasna care au confecționat costumele naționale. Donațiile se pot face în contul BRD: RO 62BRDE080SV52855930800, Asociatia Calea Neamului (pentru euro se adaugă la cont, SWIFT BRDEROBU si adresa bancii: Poienelor, nr.2, bl.211, Brașov) sau în Pay Pal (mihaitirnoveanu16@gmail.com). Mai avem de achitat 2000 de lei. Resursele din cont s-au epuizat și datorită lucrărilor pe care le-am efectuat la Vârghiș și Baraolt împreună cu echipa Frăției Ortodoxe Sf. Mare Mucenic Gheorghe.

Românii din Covasna și Harghita trebuie să ne simtă pe toți, din toate provinciile istorice ale țarii alături

Deasemenea urmează să achităm si Troița ce va fi înalțată în această lună la Vârghiș. Fiți convinși că fiecare dintre noi, cei implicați direct în organizarea acestor acțiuni contribuie financiar la acestea, așa este si firesc de altfel. Singuri însă nu putem face față. Si chiar dacă peste noapte prin absurd am deveni bogați, tot am apela la implicarea voastră, căci ideea este următoarea: românii din Covasna și Harghita trebuie să ne simtă pe toți, din toate provinciile istorice ale țarii alături.

Voi cei din întreaga țară si din diaspora sunteti puterea acestui mesaj. De fiecare dată le-am si spus acest lucru fraților si surorilor noastre.
În noi toți stă nădejdea lor.

Doamne ajută, e greu uneori să fii român, dar întotdeauna atât de frumos. Vă așteptăm cu mare drag la acțiunile noastre, în cadru organizat si disciplinat, asteptăm idei pentru noi fapte, pentru directii de noi demersuri.

Autor/Foto: Mihai Tîrnoveanu 

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri