RSS
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Csoma Botond, deputat UDMR, despre votul privind legea administratiei publice: “Retorici naționaliste și respingere fără o dezbatere reală”

Print Friendly, PDF & Email

Csoma Botond, deputat UDMR de Cluj, despre votul privind legea administratiei publice: “Retorici naționaliste și respingere fără o dezbatere reală”.

Membrii UDMR nu se pot impaca inca cu ratarea obiectivului de a modifica in Parlamentul Romaniei legea administratiei publice cu scopul de obtine pentru comunitatea maghiara reducerea ponderii de la 20% la 10% pentru localitățile în care să se folosească limba oficială maghiară, steaguri secuiești sau inscripții bilingve.

In cadrul unui comunicat de presa, deputatul UDMR Csoma Botond apreciaza ca atat decizia de la vot din plenul Parlamentlui a  formatiunilor politice romanesti, cat si discursurile politicienilor romani pe aceasta tema, ca fiind “retorici naționaliste și respingere fără o dezbatere reală”.

Csoma Botond, deputat UDMR, despre votul privind legea administratiei publice: “Retorici naționaliste și respingere fără o dezbatere reală”

“Propunerea de modificare legislativă a UDMR privind folosirea oficială a limbilor minoritare în administrație a fost dezbătută în Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului a Camerei Deputaților, dar și în plenul Camerei inferioare a Parlamentului, fără să existe o dezbatere reală, o deschidere la dialog. Domină retoricele naționaliste și anti-minoritare”, a declarat deputatul UDMR Csoma Botond, potrivit agerpres.ro

Initiativa celor de la UDMR de modificare a Legii administrației publice locale a fost respinsa de catre plenul Camerei Deputatilor. Prin intermediul aceastei initiative legislative, UDMR urmarea reducerea ponderii de la 20% la 10% pentru localitatile in care sa se foloseasca limba oficiala maghiara, steaguri secuiesti sau inscriptii bilingve.

 


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

Activitatea noastră poate fi susținută și îmbunătățită prin finanțarea acțiunilor pe care le desfășurăm. Dacă apreciați ceea ce facem și ce încercăm să facem și pe viitor, puteți contribui prin donații:
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22

Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti sumaComentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

loading...

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline