Protest organizat de Blocul National Sindical in fata Prefecturii din IASI

Protest organizat de Blocul National Sindical in fata Prefecturii din IASI

Luni, 23 octombrie 2017, incepand cu ora 15:30, a avut loc un protest al sindicalistilor locali in fata sediului Prefecturii din Iasi. Printre nemultumirile formulate de catre sindicalistii ieseni se numara intentia guvernantilor de a transfera contributiile sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului, precum si cresterile salariale sub asteptari anuntate de la 1 ianuarie 2018 de catre actualul guvern.

Cateva zeci de persoane, fluturand steaguri sau pancarte cu mesaje in care isi aratau nemultumirea fata de masurile anuntate de catre guvernanti, au facut o galagie de nedescris in fata Prefecturii Iasi, atragand atentia trecatorilor nedumeriti asupra miscarii de protest a sindicalistilor ieseni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Protest organizat de Blocul National Sindical in fata Prefecturii din IASI

Potrivit reprezentantilor Blocului National Sindical (BNS), guvernul nu poate garanta includerea contributiilor  angajatorului in castigul salarial brut decat in cazul salariului minim si al salariilor din sectorul bugetar, afirmand ca dupa estimarile lor peste 25% din salariatii din Romania sunt platiti undeva in jurul salariului minim.

Protest organizat de Blocul National Sindical in fata Prefecturii din IASI
Protest organizat de Blocul National Sindical in fata Prefecturii din IASI

Sorin Turcu, presedintele filialei IASI a Blocului Naţional Sindical, a declarat ca masurile si initiativele propuse de catre actualul guvern dovedesc ca se ignora atat legislatia europeana aflata in vigoare, cat si drepturile cetatenilor romani, care sunt obligati sa devina cobai pentru niste masuri si politici ce nu au mai fost testate nicaieri in lume.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

mar oct. 24 , 2017
URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice! O directiva a Uniunii Europene prin care se va interzice rostirea anumitor cuvinte in declaratiile publice va fi aplicata si in România. Potrivit unui parlamentar roman, aceasta directiva va fi implementata si la noi pana la […]
URSS a murit, traiasca UE: o directiva UE va interzice anumite cuvinte in declaratiile publice!

Poate vă place și:

libris.ro