În afara liberalilor, un nou pră…

Au început băbuțele …

4 Iunie 2020: Are loc la Carei s…

,,În data de 4 iunie…

Nici măcar de 1 iunie USR-ista f…

În preajma zilei de …

Deputatul Marius Pașcan despre U…

Într-o intervenție î…

31 Mai 1941: Unguroaică din Orad…

La 31 Mai 1941, într…

La 30 mai 1945 începea procesul …

La scurtă vreme după…

La 30 Mai 1990 se înființa la Bu…

În ediția sa din 21-…

Palatul Victoriei, singura bodeg…

În România lucrului …

TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comunicat de presa: “PNL sustine participarea membrilor si simpatizantilor sai la protestele împotriva atacului la independenta justitiei si impotriva masurilor economice ale guvernarii PSD — ALDE”

Prin intermediul unui comunicat de presa, liberalii anunta ca “PNL sustine participarea membrilor si simpatizantilor sai la protestele împotriva atacului la independenta justitiei si impotriva masurilor economice ale guvernarii PSD — ALDE”.

Acelasi indemn si mesaj de sustinere pentru prostestele organizate duminica, 5 noiembrie 2017, in mai multe orase din tara, il are si Ludovic Orban:

“Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD. Si noi vom organiza in urmatoarea perioada manifestatii pentru independenta justitiei, pentru stoparea involutiei fiscale initiate de PSD, pentru scoaterea invatamantului din zodia analfabetismului si subfinantarii, pentru asigurarea dreptului la sanatate al romanilor etc”, a scris pe contul sau de Facebook Ludovic Orban.

Atat fostul premier “tehnocrat”, Dacian Ciolos, cat si si actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, sunt asteptati din nou de catre protestatari sa ia parte in strada la miscarile de protest.

Atat fostul premier "tehnocrat", Dacian Ciolos, cat si si actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, sunt asteptati din nou de catre protestatari sa ia parte in strada la miscarile de prostest.

Atat fostul premier “tehnocrat”, Dacian Ciolos, cat si si actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, sunt asteptati din nou de catre protestatari sa ia parte in strada la miscarile de prostest.

Potrivit comunicatului de presa al celor de la PNL, gruparea liberala sustine participarea membrilor si simpatizantilor sai la proteste “impotriva atacului la independența justitiei si impotriva masurilor economice aberante ale guvernarii PSD — ALDE”.

Liberalii considera ca actuala guvernare isi doreste sa subordoneze justitia pentru a inchide dosarele penale ale liderilor PSD, sustinand de asemenea ca “atacul la independenta justiției trebuie sa inceteze”.

Glasul.info

comentarii