libris.ro

Daniel Catalin Zamfir, senator PNL: „Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada?”

Daniel Catalin Zamfir, senator PNL: „Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada?”

Daniel Catalin Zamfir, senator PNL: „Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada?”.

Astazi am avut placuta surpriza sa constatam ca intre liberali inca mai exista si oameni care nu se tem sa rosteasca adevarul si mai ales sa se intrebe ce cautau ieri oameni politici precum Dacian Ciolos si „ministresa” Raluca Pruna printre protestatari in strada.

„Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada? Doamne fereste sa-si aminteasca careva ca dna Pruna a schimbat vreo 150 de articole din Codul Penal intr-o singura zi, sau ca drepturile omului sunt un lux, ca ar iesi amandoi tare sifonati de acolo!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cei care au fost alaturi de mine in lupta cu abuzurile din sistemul bancar, stiu foarte bine ce au facut Ciolos si Pruna pentru bancile straine si impotriva romanilor…

Niste #looseri incearca sa se suie si ei pe un val…”, a postat pe contul sau de Facebook senatorul PNL, Daniel Catalin Zamfir.

Daniel Catalin Zamfir, senator PNL: „Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada?”

Daniel Catalin Zamfir, senator PNL: "Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada?"
Daniel Catalin Zamfir, senator PNL: „Tare mi-as dori sa-i intrebe careva pe Ciolos si Pruna, ce cauta tocmai ei in strada?”

Intre interviurile luate la cald ieri protestatarilor din strada de catre tembeliziunile din Romania se remarca de departe cel luat unei doamne care a afirmat ca principalul motiv pentru care a iesit in strada este eliberarea hotilor si violatorilor din inchisori.

Culmea protestului din Romania este ca la acelasi protest sa se afle in strada in calitate de protestatari, atat ministra „progresista” Raluca Prunca, cea care a dat ordonanta prin care sunt eliberati acum hotii si violatorii de prin inchisori, cat si oameni simpli, dar profund neinformati, nemultumiti de eliberarea in masa a infractorilor.

„Aceasta doamna spune ca motivul pentru care a iesit la miting este eliberarea hotilor, violatorilor din inchisori. OK. Nu stiti e cumva si „duamna” Pruna la miting? Ca poate ii explica ea cum e cu ordonanta pe care a dat-o. Ca hotii si violatorii au iesit pe ordonanta ei, nu pe a lui Iordache. Daca o cunoasteti careva, spuneti-i s-o caute pe madame Pruna, sa ii explice de ce le-a dat ordonanta aia…”, scrie  Eugenia Gârba intr-o postare de pe o retea de socializare

Nota noastra: Bravo domnule senator Daniel Catalin Zamfir, felicitari pentru aceasta reactie! Mai sunt si oameni care gandesc in PNL, nu doar zombi aflati in letargie progresista!

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info