RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Chris Terhes: “Candidatul PNL care a castigat primaria la Deva a fost exmatriculat de la universitate dupa ce s-a descoperit ca si-a trimis soferul sa dea examen in locul sau. Bine ca nu si-a trimis magarul”

Print Friendly, PDF & Email

Chris Terhes: “Candidatul PNL care a castigat primaria la Deva a fost exmatriculat de la universitate dupa ce s-a descoperit ca si-a trimis soferul sa dea examen in locul sau. Bine ca nu si-a trimis magarul”.

Vazand ceea ce se intampla in ultimele zile in strada in Romania, cu liderii PNL sustinand si chiar conducand protestele din strada, Chris Terhes ironizeaza victoria PNL-ului de la Deva, acolo unde un liberal si-a trimis soferul sa dea examen in locul sau la universitate.

“Vad ca unii se bucura ca la Deva a castigat primaria candidatul PNL, lucru care ar demonstra ca “dreapta” (vorba vine, ca numai dreapta nu e) isi revine. Eu zic ca se bucura degeaba. Candidatul PNL care a castigat primaria la Deva a fost exmatriculat de la universitate dupa ce s-a descoperit ca si-a trimis soferul sa dea examen in locul sau. Bine ca nu si-a trimis magarul. Examenul respectiv “avea ca tema coruptia si modalitati de combatere ale acestui fenomen”, a spus presa locala a vremii, preluata de HotNews.

Eu zic ca omul a fost neinspirat. Daca plagia ajungea sef la DNA.”

Chris Terhes: “Candidatul PNL care a castigat primaria la Deva a fost exmatriculat de la universitate dupa ce s-a descoperit ca si-a trimis soferul sa dea examen in locul sau. Bine ca nu si-a trimis magarul”

Cum o fi sa zbieri “noaptea ca hotii”, cat te tin bojogii, ca nu vrei ca Romania sa fie o natie de hoti, pentru ca apoi imediat sa-l alegi la Deva pe unul care si-a trimis in locul sau soferul la un examen ce “avea ca tema coruptia si modalitati de combatere ale acestui fenomen”, potrivit presei locale?

Multi dintre noi, cei din tara, care nu am putut evada spre vreo alta “tara ca afara”, sau pur si simplu nu am vrut sa renuntam la lupta pentru acest neam si pentru aceasta tarisoara, ne-am cam obisnuit cu standardul dublu din partea celor care-si spun cu nesimtire “de dreapta”, cu ipocrizia si demagogia unor specimene de-a dreptul detestabile.

Chiar asa, are dreptate Chris Terhes: bine ca nu si-a trimis magarul. Cine stie ce “minunatii” ne-ar mai fi asteptat daca stapanul magarului ajungea sa conduca DNA!

Glasul.info

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline