Liviu Plesoianu: „Cioloș cu „tehnocrații”, Turcan cu „liberalii”, Barna cu „USR-iștii”… Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI”

Ciracii lui Soros : Liviu Plesoianu: "Cioloș cu "tehnocrații", Turcan cu "liberalii", Barna cu "USR-iștii"... Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI", Foto: Facebook.com

Liviu Plesoianu: „Cioloș cu „tehnocrații”, Turcan cu „liberalii”, Barna cu „USR-iștii”… Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI”.

Deputatul Liviu Plesoianu remarca si el ceea ce a vazut o tara intreaga: asa zisele proteste „spontane” au fost confiscate de catre o clasa politica incapabila sa castige de ani buni voturile poporului, insa care face spume la gura din cauza ca nu poate ajunge din nou la butoanele tarii.

„Cioloș cu „tehnocrații”, Turcan cu „liberalii”, Barna cu „USR-iștii”… Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI. Dacă te apuci să-i întrebi concret pe participanți ce anume din modificările legislative PREFIGURATE (că de-abia încep dezbaterile parlamentare DEMOCRATICE) îi deranjează, cei mai mulți vor livra clișeul: „e afectată independența Justiției”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Adică, practic, NU vor spune nimic concret. Și asta pentru că, de fapt, e vorba despre proteste politice, organizate de opoziția POLITICĂ, împotriva câștigătorilor alegerilor.

Nu protestează „România” în integralitatea ei (cum încearcă să inducă propaganda Noii Securități), ci protestează Opoziția POLITICĂ. Iar opoziția POLITICĂ (inclusiv #IPOCRITUL suprem, Cioloș, care se face ba că e „tehnocrat”, ba că e „societate civilă”), e brațul POLITIC al Noii Securități. E foarte simplu și doar despre asta e vorba.”, scrie deputatul Liviu Plesoianu pe contul sau de Facebook.

Liviu Plesoianu: „Cioloș cu „tehnocrații”, Turcan cu „liberalii”, Barna cu „USR-iștii”… Un marș #POLITIC, susținut inclusiv prin prezență de oameni #POLITICI”

„În rest, desigur, oricine e liber să fie COLABORATOR voluntar al Noii Securități. Oricine e liber să le slujească pe Kovesi și Macovei. Oricine e liber să-și pună casca de Realitate Virtuală peste ochi și să trăiască fericit în lumea paralelă pe care i-o livrează Statul Paralel.

…Între timp, în Parlamentul României, forul reprezentativ SUPREM conform Constituției României, vor continua dezbaterile și depunerile de amendamente. Parlamentul va LEGIFERA, oricât de oribil ar suna asta pentru cei care au impresia că VOTUL nu înseamnă nimic.”, mai adauga deputatul Liviu Plesoianu pe Facebook

[alert-success]Nota noastra: In Romania exista de o buna bucata de vreme o importanta clica de borfasi, care s-a obisnuit sa intre la putere prin tot felul de jocuri murdare de culise, fie ca este vorba de fraudarea alegerilor, santajarea oamenilor politici prin intermediul institutiilor de forta, sau fel si fel de manevre oculte, dovedind ca nu are nici macar cel mai mic respect fata de democratie si fata de Constitutia Romaniei.[/alert-success]

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info