RSS

Politicienii să nu mai interfere…

"Când vom trece de l…

ȘEFUL KGB ȘI LIDERUL ULTERIOR AL…

"Motto: “Am fost ca …

10 AUGUST 2018 - ZIUA MINCIUNII

"La 10 august 2018 a…

(FOTO) Șoc și groază la spitalul…

Pozele în care apăre…

Ieșenii alături de Camelia Smica…

Acțiune de solidarit…

Spitalul modular de la Lețcani: …

Sâmbătă, 8 august 20…

Gheorghe Piperea: " Cu așa ceva …

Avocatul Gheorghe Pi…

La 8 august 1943, la Șimleul Sil…

Potrivit unui comuni…

Acțiuni de solidaritate pe 8 și …

Pe 8 și 9 august a.c…

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Iliescu voia să aducă rușii în țară pentru a face “ordine”, iar Barna vrea ca MAI să fie condus de străini!? Bolșevismu’ n-o muritu’!

Print Friendly, PDF & Email

Când se face referire la tragicele evenimente din decembrie 1989, aproape de fiecare dată se pomenește și despre faptul că Ion Iliescu ar fi solicitat o intervenție militară din partea Uniunii Sovietice.

Acum, după trei decenii de la acele evenimente macabre ale istoriei poporului român, cu diversiuni și crime în spațiul public pentru care au plătit mai curând nevinovați sau niște bieți țapi ispășitori, decât adevărații conspiratori și criminali, liderul USR Dan Barna vine și ne propune nici mai mult nici mai puțin decât ca forțele de ordine interne din România să fie externalizate, conduse de către “parteneri externi”, cu alte cuvinte de către străini.

Pe modelul țărilor de pe glob aduse artificial în haos și în imposibilitatea de a se guverna singure ( n.r. țările din fosta Iugoslavie, țările din lumea a 3-a de pe continentul african sau cel asiatic, Irak, Afganistan, Kosovo, sau mai nou Ucraina), Dan Barna și neobolșevicii săi din USR ne propun ca niște miniștri străini să preia principalele instituții de forță din România.

” Pentru ieșirea din situația de criză, România ar putea inclusiv să solicite ajutorul partenerilor externi.”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul USR și intitulat “Dan Barna: Să fie instituită o celulă de criză coordonată prin CSAT!”

Este nevoie urgentă de intervenție de la nivelul Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care să pornească, concentrat, o restructurare a instituțiilor falimentare, de la Poliția din Caracal și Galați până la structurile centrale ale MAI și parchetelor care nu au gestionat aceste situații. E nevoie de înlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice. Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reînnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgență instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuala participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi.“, spune Dan Barna, președintele USR

Nota noastră: Bolșevismu‘ n-o muritu‘ Numa’-un pic s-o hodinitu’Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info