RSS

TABARA DE VARĂ 2021, PAROHIA FĂL…

   Cu binecuvântarea…

Biserica din lemn de la Putna e …

Oamenii de știință d…

Abund Berry. Povestea unui brand…

Povestea Abund Berry…

“Democrația secolului al XXI - l…

Declinul „democrație…

14 ani de la moartea Patriarhulu…

„Acrede în Hristos î…

Psihopatia omoară România! Sclav…

Psihopatia omoară Ro…

Jocurile Olimpice Tokyo: program…

România a cucerit jo…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Iliescu voia să aducă rușii în țară pentru a face “ordine”, iar Barna vrea ca MAI să fie condus de străini!? Bolșevismu’ n-o muritu’!

Print Friendly, PDF & Email

Când se face referire la tragicele evenimente din decembrie 1989, aproape de fiecare dată se pomenește și despre faptul că Ion Iliescu ar fi solicitat o intervenție militară din partea Uniunii Sovietice.

Acum, după trei decenii de la acele evenimente macabre ale istoriei poporului român, cu diversiuni și crime în spațiul public pentru care au plătit mai curând nevinovați sau niște bieți țapi ispășitori, decât adevărații conspiratori și criminali, liderul USR Dan Barna vine și ne propune nici mai mult nici mai puțin decât ca forțele de ordine interne din România să fie externalizate, conduse de către “parteneri externi”, cu alte cuvinte de către străini.

Pe modelul țărilor de pe glob aduse artificial în haos și în imposibilitatea de a se guverna singure ( n.r. țările din fosta Iugoslavie, țările din lumea a 3-a de pe continentul african sau cel asiatic, Irak, Afganistan, Kosovo, sau mai nou Ucraina), Dan Barna și neobolșevicii săi din USR ne propun ca niște miniștri străini să preia principalele instituții de forță din România.

” Pentru ieșirea din situația de criză, România ar putea inclusiv să solicite ajutorul partenerilor externi.”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul USR și intitulat “Dan Barna: Să fie instituită o celulă de criză coordonată prin CSAT!”

Este nevoie urgentă de intervenție de la nivelul Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care să pornească, concentrat, o restructurare a instituțiilor falimentare, de la Poliția din Caracal și Galați până la structurile centrale ale MAI și parchetelor care nu au gestionat aceste situații. E nevoie de înlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice. Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reînnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgență instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuala participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi.“, spune Dan Barna, președintele USR

Nota noastră: Bolșevismu‘ n-o muritu‘ Numa’-un pic s-o hodinitu’

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info