RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

Candidatul PNL, anticomunistul Iohannis, îndoctrina copiii la şcoală cu ideologia comunistă în 1987

Candidatul PNL, anticomunistul Iohannis, îndoctrina copiii la şcoală cu ideologia comunistă în 1987

“„Anticomunistul” Iohannis îndoctrina copiii cu ideologia comunistă în 1987”, scrie cotidianul.ro

“Românii trebuie să fie informaţi cu privire activitatea candidatului PNL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis. Ura şi lipsa de caracter îl împing pe Klaus Iohannis la acuze isterice. Acesta a declarat la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai liberalilor: „Am câştigat greu. Dar parcă aşa un iz de comunism tot mai simţim când vorbim de PSD”!

Dar cine este preşedintele care le dă românilor lecţii despre democraţie? La data de 11 iunie 1987, „Tovarăşul profesor Klaus Iohannis” a primit nota 10 pentru îndoctrinarea elevilor cu tezele comunismului! Iohannis, un comunist devotat, care îndoctrina copii pe vremea lui Ceauşescu, a ajuns să acuze de comunism PSD-ul, partidul care a dus România în NATO şi Uniunea Europeană.

Nimic nu poate fi mai dizgraţios decât un fals moralist, un închipuit care se dă altcineva decât este. Iohannis nu a fost un comunist de complezenţă. Iohannis a fost un activist comunist dedicat, care s-a remarcat prin „interesul pentru realizarea unei concepţii materialist-didactice despre viaţă şi lume”, după cum scrie negru pe alb în documentele olografe ale vremii, respectiv în procesul verbal încheiat la inspecţia pentru definitivat a lui Iohannis, din iunie 1987.

Inspectorul şcolar îi dă calificativ maxim tovarăşului profesor Iohannis, căruia îi recomandă „să acţioneze şi în continuare pentru perfecţionarea profesională şi politico-ideologică” a elevilor!Klaus Iohannis, ajuns preşedinte, şi-a continuat activitatea începută înainte de 1989 prin susţinerea oamenilor fideli ideologiei comuniste.

apiland.ro

Astfel, fostul procuror general Augustin Lazăr a fost protejat şi ţinut în funcţie de preşedintele Iohannis, deşi ştia bine că acesta a fost un procuror comunist la închisoare politică de la Aiud, unde a făcut tot ce a putut pentru a ţine cât mai mult după gratii pe dizidenţii anticomunişti încarceraţi aici.Indecent şi imoral profund!

Acesta este adevăratul Klaus Iohannis, care acum le dă românilor lecţii de anticomunism. Realitatea documentelor şi a faptelor sale nu pot însă înlocui adevărul, iar românii şi giurgiuvenii au dreptul să fie informaţi corect cu privire la candidaţii pe care îi vor vota duminică.”, se arată în declarația de presă a deputatului Cristina-Elena DinuContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]