libris.ro

Andrei Plesu, lupul moralist care minte la fiecare respiratie?

Andrei Plesu, lupul moralist care minte la fiecare respiratie?

Andrei Plesu, lupul moralist care minte la fiecare respiratie?

Jurnalistul Ion Spânu a dezvaluit intr-un articol publicat in Cotidianul, o noua minciuna grosolana a lupului moralist cunoscut de protipendada care se erijeaza in marea intelectualitate „româneasca”, sub numele de Andrei Plesu. Potrivit cotidianul.ro, Andrei Plesu s-ar fi folosit de moartea regelui Mihai pentru a iesi din nou in evidenta.

Unde altundeva decat la UM Digi 24 TV, postul de televiziune al noii avangarde propagandistice cu iz revolutionar, Andrei Plesu a recurs la o minciuna, sustinand ca si-a dat demisia din guvernul condus de neobolsevicul Petre Roman in decembrie ’90, imediat dupa incidentul in urma caruia regele Mihai a fost intors din drum din apropierea Pitestiului si fortat sa se intoarca in Elvetia, acolo unde locuia in exil.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Andrei Plesu, lupul moralist care minte la fiecare respiratie?

Dar ce sa vezi, cum minciuna are picioare scurte si inca mai exista in afara de aplaudaci si pupincuristi in presa din Romania si oameni carora nu le lipseste coloana vertebrala, jurnalistul Ion Spânu a dezvaluit o declaratie datand din 26 iulie 2012 a fostului premier Petre Roman care declara tocmai contrariul celor afirmate de catre Andrei Plesu:

„Acum câteva zile, Andrei Pleșu a încercat să rescrie istoria mea politică, uitînd cu desăvârșire de a lui. El nu și-a dat demisia în momentul episodului venirii Regelui Mihai I cu prilejul sărbătorii Paștelui din 1990 și dovada clară este că a continuat să fie ministru pînă la mineriada din septembrie 1991. Ar fi fost potrivit să-și dea demisia din funcția de «aplaudac» al lui Băsescu, cînd acesta l-a «executat» politic pe același suveran anul trecut”!

Trompetele propagandistice ale sistemului, platite din matrapazlacurile afacerii "Microsoft". Beneficiari: Patapievici, Tismaneanu, Plesu si Liiceanu?
Trompetele propagandistice ale sistemului, platite din matrapazlacurile afacerii „Microsoft”. Beneficiari: Patapievici, Tismaneanu, Plesu si Liiceanu?

Regizorul Constantin Vaeni, care de-a lungul carierei sale a realizat filme memorabile precum “Buzduganul cu trei peceți”, “Drumeț în calea lupilor”, “Zidul” sau “Ancheta”, intr-o postare referitoare la asa numita falanga a propagandei din vremea regimului Basescu, a facut urmatoriul comentariu atunci cand un interlocutor a sesizat ca aceasta nu este o elita intelectuala care sa ne reprezinte si totusi nu prea stim ce sa punem in locul lor:

„.. în locul unora de felul ăsta nu trebuie pus nimic,.. cel puțin o vreme ! – ca la tarlalele pe care niște ani de zile a crescut tutun,.. și pe care o bună perioadă de timp nu mai rodește nimic, orice fel de sămânță ai pune !.. abia după niște ani buni te-apuci și pui.. iarbă.. până se dez-otrăvește locul ! Semeni, între timp, ca să ai ce să și culegi, ce-ai nevoie, de pe alte terenuri și suprafețe, neinfectate ! .. e țara mare.. și darnică !”, a scris pe Facebook regizorul Constantin Vaeni

Constantin Vaeni
Constantin Vaeni

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info