Pro TV ar putea fi detinut in viitorul apropiat de catre chinezi

Pro TV ar putea fi detinut in viitorul apropiat de catre chinezi

Sunt deja ani buni de cand postul de televiziune Pro TV, detinut de catre grupul Central European Media Enterprises (CME), si-a castigat in Romania o importanta pozitie pe piata audiovizualului romanesc.

Dar iata ca mai nou se arata interesati pentru preluarea companiei mama CME care detine si postul Pro TV, chinezii de la CEFC care au lansat o impresionanta oferta impreuna cu grupul financiar Penta Investments pentru a prelua Central European Media Enterprises (CME).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

Potrivit capital.ro, chinezii de la CEFC impreuna cu est-europenii de la grupul financiar Penta au inaintat o oferta de aproximativ 2 miliarde de dolari. Informatiile nu au fost confirmate public, insa potrivit unelor surse, partile implicate se apropie de un posibil acord.

Pro TV ar putea fi detinut in viitorul apropiat de catre chinezi

Discutiile s-ar putea concretiza intr-un acord intre parti, tinand cont si de faptul ca grupul CME a acumulat datorii de circa 1 miliard de dolari iar vanzarea CME ar deveni posibila dupa ce AT&T a hotarat preluarea Time Warner la sfarsitul anului 2016.

Cele mari profituri realizate de catre grupul Central European Media Enterprises (CME) sunt obtinute in România si Cehia, grupul CME detinand in România pe langa postul de televiziune Pro TV si canalele PRO TV Internaţional, Acasă, Acasă Gold, PRO Cinema, Sport.ro şi MTV România, precum si mai multe site-uri.

Chinezii de la CEFC sunt implicati atat in activitati petroliere dar si in sectorul financiar, activand la nivel international. In Europa s-au remarcat in ultimul timp prin investitii in Cehia, atat in domeniul imobiliar cat si in sectorul financiar.

Nota noastra: speram ca odata cu schimbarea actionarilor majoritari detinatori ai Pro TV sa se schimbe in sfarsit si politica editoriala a respectivului post de televiziune si sa scapam astfel de propaganda profund nociva a acestui canal TV, un promotor constant al non-valorilor, al prostului gust si a unei ideologii de inspiratie neomarxista.

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Antiromânism promovat la Carei judeţul Satu Mare. Monumentul foştilor refugiaţi şi expulzaţi din 1940 este impus în staţia de taxi din Carei

joi dec. 21 , 2017
Antiromânism promovat la Carei judeţul Satu Mare. Monumentul foştilor refugiaţi şi expulzaţi din 1940 este impus în staţia de taxi din Carei Monumentul comemorativ al foştilor refugiaţi şi expulzaţi din 1940  primeşte aprobare de amplasare de la Primăria Carei doar în staţia de taxi din faţa bustului lui Avram Iancu […]
Antiromânism promovat la Carei judeţul Satu Mare. Monumentul foştilor refugiaţi şi expulzaţi din 1940 este impus în staţia de taxi din Carei, Foto: buletindecarei.ro

Poate vă place și:

Donează pentru Glasul.info!

În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei)    |    RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro)
libris.ro