libris.ro

Chris Terhes: „Cum e mintita o tara intreaga si manipulata sa protesteze contra unor „legi anti-justitie” care nu exista”

Chris Terhes: „Cum e mintita o tara intreaga si manipulata sa protesteze contra unor „legi anti-justitie” care nu exista”

Chris Terhes: „Cum e mintita o tara intreaga si manipulata sa protesteze contra unor „legi anti-justitie” care nu exista”

Cu toate ca abia acum s-a ajuns sa se discute la Comisia parlamentara pe legile privind justitia, iar unele dintre amendamentele si propunerile facute pentru schimbarea legilor justitiei vin din partea unor asociatii ale procurorilor, judecatorilor sau avocatilor, de o buna perioada se protesteaza in strada iar trompetele sistemului din mass media fac un taraboi de nedescris, sustinand ca ar fi trecut prin Parlamentul Romaniei cateva legi care ar aduce o adevarata apocalipsa in justitie.

„Lucrul acesta a fost spus de „generalul” Lazar si de sefa CSM Ghena (care a arestat preventiv o femeie gravida in luna a opta, ceea ce numai la procuroarele sovietice de pe timpul lui Lenin si Stalin mai aflai!).

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


La fel, sute de procurori si judecatori au protestat in robe ca Parlamentul a dat ceva legi care sugruma legislatia penala si nu mai pot paradi cetateni.

Nu mai spun de „jurnalisti”, ongisti in civil, „intelectuali” care urla ca au trecut ceva legi care distrug urmarirea penala si toti trebuie sa fie pe picior de razboi ca sa se bata pentru statul de drepti si cu catuse.

Danilet judecatorul (?) spunea ca au de dus o lupta „la baioneta” impotriva acestor legi.

Ei, daca va uitati la activitatea Comisiei veti constata nu doar ca nici o lege nu a trecut, asa cum va mint toti acesti impostori, dar ca totul e la faza de discutie in comisie.”, a scris pe Facebook Chris Terhes

Chris Terhes: „Cum e mintita o tara intreaga si manipulata sa protesteze contra unor „legi anti-justitie” care nu exista”

„La Comisia asta participa reprezentanti ai procurorilor (atat institutional – DNA, DIICOT, PG – cat si de la Asociatia Procurorilor), avocati, parlamentari de la toate partidele. Repet, toti discuta, dezbat, argumenteaza si decid in vazul tuturor, lucrarile comisiei fiind transmise live. De la acest punct, al discutiei in Comisie, si pana cand amendamentele devin lege sa produca vreun efect juridic e vreme lunga si un intreg proces legislativ din care nici macar primul pas nu a fost inca indeplinit: iesirea proiectului din Comisie. Si atunci ma intreb: pentru ce au urlat atatia zilele astea si s-au dat de pamant? Concret, ce legi care distrug urmarirea penala au trecut de Parlament? O tara intreaga, un popor intreg e manipulat cu trasoare, pocnitori si simulatoare cu „foc la gura tevii” ca sunt teroristi la tot coltul ca sa se omoare romanii intre ei. Uitati-va cata ura e in jurul vostru ca nu se mai intelege om cu persoana. Iar aceasta ura si razboi romano-roman e sustinut de cei din justitie care ar trebui sa fie primii care sa cheme la echilibru, moderatie si rationare.”, a mai adaugat Chris Terhes

Nota noastra: iata ca pana si de peste ocean se observa ceea ce unii din tara refuza sa recunoasca, chiar daca de cele mai multe ori sar in ochi atat abuzurile din justitie, cat si ipocrizia celor din sistem sau din aparatul de propaganda care apara si sustin aceste abuzuri. Cum o fi oare ca un preot aflat la mii de kilometri de Romania sa vada si sa interpreteze situatia exact asa cum se cuvine, iar unii din tara sa se faca ori ca nu vad, ori ca nu aud, sau sa refuze ca macar sa vorbeasca despre asta?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info