libris.ro

Nu vrei sa-ti vaccinezi copiii? Te vor obliga sa participi la „cursuri” de reindoctrinare, in caz contrar te vor amenda!

Nu vrei sa-ti vaccinezi copiii? Te vor obliga sa participi la „cursuri” de reindoctrinare, in caz contrar te vor amenda!

Nu vrei sa-ti vaccinezi copiii? Te vor obliga sa participi la „cursuri” de reindoctrinare, in caz contrar te vor amenda!

Ministrul sanatatii a anuntat ca parintii care nu doresc sa le fie administrate vaccinuri copiilor lor, ar putea fi obligati prin lege sa se informeze cu privire la vaccinare, in caz contrar putand fi sanctionati cu amenzi daca refuza sa participe la aceste cursuri de informare privind vaccinarea.

Pentru parintii care vor refuza vaccinarea copiilor se pregatesc masuri prin care acestia sa fie obligati sa asiste la niste asa zise cursuri de informare, in speta niste adevarate campanii prin care se incearca reindoctrinarea celor care nu sunt destul de receptivi la propaganda vaccinarii obligatorii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Nu vrei sa-ti vaccinezi copiii? Te vor obliga sa participi la „cursuri” de reindoctrinare, in caz contrar te vor amenda!

 „Vorbim despre obligativitatea informarii parintelui in ceea ce priveste vaccinarea, iar la sintagma obligativitate n-o sa renuntam. Am spus-o in declaratiile trecute: nu vom lua copilul de mana de pe strada sa-l vaccinam, dar pe parinte putem sa-l obligam sa se informeze, astfel incat sa stie toate consecintele care decurg din faptul ca nu vrea sa-si vaccineze copilul, il oblig sa se informeze, asa cum statul pune la dispozitie pentru copii, pentru parinti, pentru ca indiferent unde se naste copilul, privat sau public, tot banii publici finanteaza aceste maternitati. Deci am dreptul si eu sa-l informez, sa-l sanctionez daca nu se informeaza, avand in vedere sanatatea copilului”, a anuntat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, potrivit RFI

Asadar, il vom amenda pe parintele de copii din România pentru ca nu merge la „cursuri de informare” (n.r. a se citi de reindoctrinare), si asta probabil din cauza ca este mult prea preocupat de a-si putea asigura traiul de pe o zi de alta, de a avea incredere ca poate avea si maine ce pune pe masa. Si daca, sau si dupa ce se informeaza si tot refuza in continuare (n.r. a se citi ca nu a functionat reindoctrinarea)… il mai amendam inca o data. De ce? Pentru ca putem! Si tot asa inainte, pana pe cele mai inalte culmi ale totalitarismului!

Consideram ca vaccinarea trebuie sa fie un drept, nicidecum o obligatie, iar aceasta atitudine totalitara institutionala si neconstitutionala mai adaugam noi, care se tot incearca de ceva vreme a fi instaurata si in România, nu face decat sa sporeasca neincrederea in buna credinta a celor care incearca sa impuna cu forta aceste masuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info