RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

L-a prins presa cu minciuna pe un senator UDMR, care a încercat să scape de amendă sub pretextul că are coronavirus?

Potrivit stiripesurse.ro, “senatorul UDMR Tanczos Barna a fost prins de polițiști, circulând cu viteză, în localitatea Olteni din Covasna. Ca să scape basma curată, parlamentarul i-a mințit pe agenți că are coronavirus și că se duce la spital”.

“SCENE INCREDIBILE cu un senator: Prins cu viteză, i-a mințit pe polițiști că are CORONAVIRUS / Tanczos Barna: Am plătit amenda, n-am păcălit pe nimeni”, a scris stiripesurse.ro

După apariția în presă a știrii potrivit căreia senatorul UDMR Tanczos Barna a mințit că are coronavirus după ce a fost prins de polițiști circulând cu viteză, acesta a confirmat pentru Digi 24 faptul că a fost într-adevăr oprit și sancționat de către polițiști, dar infirmă faptul că ar fi încercat să-i păcălească.

apiland.ro

Senatorul UDMR susține că le-a transmis polițiștilor că voia să ajungă mai repede la București pentru a face testul pentru coronavirus, asta după ce constatase că în urmă cu doar o zi unul dintre colegii săi senatori fusese depistat pozitiv. Tanczos Barna a mai adăugat că el și-a plătit amenda și nu înțelege de ce s-a ajuns în presă să se spună că i-a mințit pe polițiști.

Potrivit stiripesurse.ro, incidentul respectiv a avut loc sâmbătă, atunci când un echipaj de poliție a oprit pe DN 12 autoturismul care depășise viteza legală. La încercarea de legitimare a șoferului, acesta a coborât geamul și a spus că merge la București “deoarece a fost chemat, fiind pozitiv la COVID 19”.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]