Tabara „anticoruptie” isi trimite Bușoi-ul la DNA!

Tabara "anticoruptie" isi trimite Bușoi-ul la DNA!

Tabara „anticoruptie” isi trimite Bușoi-ul la DNA!

Fostul sef al HP România, Radu Enache, l-a turnat la DNA pe europarlamentarul PNL  Cristian Bușoi, denuntul acestuia fiind sustinut si de catre de Irina Socol de la Siveco România, potrivit România Liberă.

Avem iata asadar de-a face cu o formatiune politica implicata obsesiv in asa zisa lupta anticoruptie, insa din randul careia cad mereu ca mustele coruptii in stanga si-n dreapta: pe care ii ia ba DNA-ul, ba DIICOT-ul, ba alte institutii care-i descopera ca si-au bagat ghearele prin cine stie ce borcane cu miere.

In timp ce liderul partidului sare de zor ca un pudel ce se gudura natag dupa ce a spart bibelourile prin casa si a sapat mai multe gauri prin gradina cu flori din fata casei, liberalismul este putin cate putin bagat in temnita.

Insa daca observam cam cum merg treburile in ultima vreme in societatea romaneasca, credem ca de acum incolo, chiar si cel ce sare, ia cu executare!

Ludovic ORBAN - Si cel ce sare, ia cu executare!
Ludovic ORBAN – Si cel ce sare, ia cu executare!

Tabara „anticoruptie” isi trimite Bușoi-ul la DNA!

[alert-success]”În anul 2013 HP a semnat cu CNAS un proiect de mentenanță pentru aplicația ePrescription. Am fost informați de doamna Irina Socol că președintele Cristian Bușoi (n.red-la aceea vreme conducea Casa de Sănătate) solicită o sumă de bani (câteva zeci de mii de euro). Inițial am refuzat cererea, dar la solicitarea lui Bușoi adresată doamnei Socol, am participat la o întâlnire cu acesta și Irina Socol. În cadrul întâlnirii a cerut explicit banii menționați. Nu cunosc dacă Siveco a transferat banii în contul lui Bușoi”, a declarat la DNA fostul șef HP România, Radu Enache, potrivit flux24.ro[/alert-success]
Fandel Mihai

Fandel Mihai

C.E.O. la glasul.info, Redactor șef la Glasul.info Director General la MAGAZIN CRITIC Președinte la Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România Consultant Media la Comunitatea Identitară Iași Contact: fandelmihai@glasul.info

Lasă un răspuns