Viktor Orban avertizeaza Europa: „Migratia ilegala trebuie stopata urgent!”

Viktor Orban avertizeaza Europa: "Migratia ilegala trebuie stopata urgent!", Foto: captura TV WELT

Viktor Orban avertizeaza Europa: „Migratia ilegala trebuie stopata urgent!”

Dupa vizita efectuata in Ungaria de catre Giorgia Meloni, preşedintele partidului Fratelli d’Italia (FdI), premierul maghiar Viktor Orban a declarat ca migratia necontrolata implica o serie de pericole majore pentru tot continentul european, acesta fiind principalul motiv pentru care amenintarea acestui fenomen necontrolat al migratiei trebuie numaidecat oprit din timp.

In timpul intalnirii dintre preşedintele partidului Fratelli d’Italia (FdI) si Viktor Orban, cei doi oficiali au fost de comun acord ca valul de refugiati care a luat cu asalt Europa reprezinta un pericol major pentru civilizatia occidentala si ca acest fenomen trebuie oprit printr-un efort comun.

O alta noutate pe plan european este reprezentata de interesul  partidului Fratelli d’Italia (FdI) pentru grupul de la Visegrad, Giorgia Meloni declarand ca in programul de guvernare al formatiunii sale politice, interesul pentru Grupul de la Visegrad (V4) ocupa un loc prioritar.

[alert-success]„Ma uit cu interes inspre Grupul V4, care face opozitie la birocratia Uniunii Europene si la politicii acesteia de acaparare tacita a competentelor de la statele uniunii”, a declarat Giorgia Meloni in Ungaria[/alert-success]

 

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns