Liviu Plesoianu cere judecarea pentru ÎNALTĂ TRĂDARE a lui Kovesi, Coldea si Maior!

Liviu Plesoianu cere judecarea pentru ÎNALTĂ TRĂDARE a lui Kovesi, Coldea si Maior!

Liviu Plesoianu cere judecarea pentru ÎNALTĂ TRĂDARE a lui Kovesi, Coldea si Maior!

Deputatul Liviu Plesoianu a rabufnit dupa ultimele dezvaluiri din presa la adresa sefilor institutiilor de forta, cerand nici mai mult nici mai putin decat judecarea pentru ÎNALTĂ TRĂDARE a sefei Laura Codruta Kovesi, a lui Florian Coldea si a lui George Maior!

Intr-o postare de pe facebook, deputatul PSD Liviu Plesoianu spune ca sefa DNA nu trebuie doar revocata ci judecata pentru tradare, sau chiar pentru inalta tradare. Deputatul continua, afirmand ca potrivit  articolului 394 din Codul penal, sunt intrunite trei din cele patru elemente constitutive ale infractiunii de tradare pentru Kovesi, Coldea si Maior.

Liviu Plesoianu cere judecarea pentru ÎNALTĂ TRĂDARE a lui Kovesi, Coldea si Maior!

[alert-success]„Judecați pentru TRĂDARE!

Laura Codruța KOVESI nu trebuie doar revocată, Florian Coldea nu trebuia doar trecut în rezervă, George Maior nu trebuie doar rechemat din postul de ambasador în… SUA (ce chestie!). Toți trei ar trebui judecați pentru TRĂDARE sau, după caz, ÎNALTĂ TRĂDARE!

Conform articolului 394 din Codul penal, TRĂDAREA este „Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului”.

În cazul celor trei (Kovesi, Maior, Coldea), sunt întrunite trei din cele patru elemente constitutive ale infracțiunii de TRĂDARE, conform aceluiași articol 394 din Codul penal:

„b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;

c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;

d) ajutarea unei puteri sau organizaţii străine pentru desfăşurarea unei activităţi ostile împotriva securităţii naţionale”

Iar pedepsele pentru TRĂDARE sunt următoarele: „se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”. În cazul membrilor CSAT (Directorul SRI), este vorba despre ÎNALTĂ TRĂDARE, iar pedepsele cresc: „se pedepsesc cu detenţiune pe viaţă sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”.”, a scrsi Liviu Plesoianu pe facebook[/alert-success]

Deputatul Liviu Plesoianu continua, facand referire la dezvaluirile recente ale jurnalistului Ion Cristoiu despre ce se intampla cu adevarat in institutiile de forta din Romania si cum erau afectate interesele economice, politice si nu numai ale romanilor.

[alert-announce] „Într-un stat suveran (poate începem să fim măcar în Anul Centenarului), Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea și George Maior ar fi imediat judecați pentru TRĂDARE sau, după caz, ÎNALTĂ TRĂDARE!

Ion Cristoiu: „Sebastian Ghiță se întâlnea, alături de Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, cu șeful antenei CIA din România. El spune că Dan Voiculescu și condamnarea sa a fost cerută din SUA. Americanii au dat ordin ca trusturile de presă românești să fie distruse. Ghiță a recunoscut că a pus la cale preluarea Realitatea TV la aceste întâlniri, misiunea sa a fost să fie manager la Realitatea TV.”…

Din motive doar de el știute, Ghiță vorbește (cel puțin deocamdată) doar de Kovesi și Coldea, nu și de Maior. Dar Maior era superiorul lui Coldea, iar în prezent e ambasador taman în… SUA.”, mai adauga Liviu Plesoianu[/alert-announce]

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns