RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Mesaj cu incarcatura simbolica in PMAN din Chisinau: mesaj unionist in limba rusa, adresat minoritatilor din Republica Moldova!

Print Friendly, PDF & Email

Mesaj cu incarcatura simbolica in PMAN din Chisinau: mesaj unionist in limba rusa, adresat minoritatilor din Republica Moldova!

Un moment inedit din timpul manifestarii unioniste din Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău este a fost mesajul unionist in limba rusa adresat minoritatilor care traiesc pe teritoriul Republicii Moldova, un discurs rostit de catre Victor Grebenscicov.

“Mesaj unionist in limba rusa pentru minoritatile nationale la Marea Adunare Centenara de la Chişinău de pe 25 martie a.c. de pe scena din fata guvernului. A tinut un discurs in limba lui Pușkin, militantul Victor Grebenscicov, membru al  Sfatului Țării 2. Grebenscicov le-a explicat etniilor minoritare care sunt avantajele Unirii cu Romania.”, relateaza 10tv.md

Mesaj cu incarcatura simbolica in PMAN din Chisinau: mesaj unionist in limba rusa, adresat minoritatilor din Republica Moldova!

Eu cred ca minoritatile nationale trebuie sa respecte dreptul romanilor de a trai intr-o tara nationala unita. Cu atat mai mult, romanii sunt in proportie de optzeci si doua de procente in Republica Moldova(…)

Unii dintre liderii minoritatilor nationale sustin ca acestea sunt slab reprezentate in legislativul de la Chisinau, eu sunt de acord cu ei. Insa in Romania toate minoritatile nationale au reprezentare parlamentara. Un argument in plus ar fi faptul ca presedintele Romaniei este de etnie german”, a spus Victor GrebenscicovSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info