RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Avem deja a 3-a cercetare a lui Kovesi de catre Inspectia Judiciara, si anumite ambasade tac ca porcu’n popuşoi!

Print Friendly, PDF & Email

Avem deja a 3-a cercetare a lui Kovesi de către Inspectia Judiciara, si anumite ambasade tac ca porcu’n popuşoi!

Stiti de ce tace porcu’n popuşoi? Pentru ca are tot interesul s-o facă! Pentru că vrea să-si vadă in continuare linistit de clefăit in lanul cu porumb, fără să-i deranjeze cineva masa copioasă. Ei bine, in  România zilelor noastre la fel procedează si “anumite” ambasade care tot obisnuiesc de ceva vreme să-si tot bage coada si chiar până si copitele in troaca statului român.

Stie oare şoriciul domnilor ambasadori că această cucoană pe care tot ne-o vară ei pe gat este anchetată deja de catre Inspectia Judiciară pentru a treia oara? Oare chiar nu li se zbarleste părul pe şorici atunci realizează cat de penibili şi de ipocriti sunt in relatia lor cu România atunci cand işi depasesc flagrant atributiile diplomatice si isi bagă neinvitati si nebineveniti râtul in bucătăria altora?

Avem deja a 3-a cercetare a lui Kovesi de catre Inspectia Judiciara, si anumite ambasade tac ca porcu’n popuşoi!

Pentru manifestari “care aduc atingere onoarei profesionale si prestigiului justitiei savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu si nerespectarea deciziilor Curtii Constitutionale, abateri disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) si s) din Legea nr. 303/2004”, Inspectia Judiciara a exercitat o noua actiune disciplinara fata de Laura Codruta Kovesi.

Ei, cum grohăie… ptiu… pardon… cum sună asta domnilor ambasadori? Asa-i ca sună cam … de porc?

In motivarea actiunii disciplinare “s-a retinut ca procurorul sef al DNA a incalcat dispozitiile explicite ale Deciziei Curtii Constitutionale nr. 611 din 03 noiembrie 2017 prin refuzul de a se prezenta  in fata  Parlamentului Romaniei – Comisia speciala de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din anul 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential si de a furniza informatiile solicitate sau de a pune la dispozitie celelalte documente sau mijloace de proba detinute, utile activitatii comisiei.”

Insa pentru grosimea soriciului domnilor ambasadori preocupati peste masura de justitia din România, cu mult peste troaca si cotetul in care ar trebui sa-si sloboade grohaielile, aceste lucruri nu prea par sa conteze, iar ei isi vad in continuare de rutina lor de pachiderme.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare!Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info