RSS

12 Aprilie 1945: Participanții l…

Presați încă de la î…

Doctorul Răzvan Constantinescu, …

Revoltat de ceea se …

Părintele Dumitru Merticariu, co…

Părintele Dumitru Me…

Avocata Iulia Medeleanu: “Madam …

Societatea civilă a …

Comunitatea Identitară Iași, sol…

Urmând exemplul cole…

Preotul Dumitru Merticariu va fi…

Unul dintre preoții …

După Flavia Groșan, sistemul maf…

După ce presa miluit…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Avem deja a 3-a cercetare a lui Kovesi de catre Inspectia Judiciara, si anumite ambasade tac ca porcu’n popuşoi!

Print Friendly, PDF & Email

Avem deja a 3-a cercetare a lui Kovesi de către Inspectia Judiciara, si anumite ambasade tac ca porcu’n popuşoi!

Stiti de ce tace porcu’n popuşoi? Pentru ca are tot interesul s-o facă! Pentru că vrea să-si vadă in continuare linistit de clefăit in lanul cu porumb, fără să-i deranjeze cineva masa copioasă. Ei bine, in  România zilelor noastre la fel procedează si “anumite” ambasade care tot obisnuiesc de ceva vreme să-si tot bage coada si chiar până si copitele in troaca statului român.

Stie oare şoriciul domnilor ambasadori că această cucoană pe care tot ne-o vară ei pe gat este anchetată deja de catre Inspectia Judiciară pentru a treia oara? Oare chiar nu li se zbarleste părul pe şorici atunci realizează cat de penibili şi de ipocriti sunt in relatia lor cu România atunci cand işi depasesc flagrant atributiile diplomatice si isi bagă neinvitati si nebineveniti râtul in bucătăria altora?

Avem deja a 3-a cercetare a lui Kovesi de catre Inspectia Judiciara, si anumite ambasade tac ca porcu’n popuşoi!

Pentru manifestari “care aduc atingere onoarei profesionale si prestigiului justitiei savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu si nerespectarea deciziilor Curtii Constitutionale, abateri disciplinare prevazute de art. 99 lit. a) si s) din Legea nr. 303/2004”, Inspectia Judiciara a exercitat o noua actiune disciplinara fata de Laura Codruta Kovesi.

Ei, cum grohăie… ptiu… pardon… cum sună asta domnilor ambasadori? Asa-i ca sună cam … de porc?

In motivarea actiunii disciplinare “s-a retinut ca procurorul sef al DNA a incalcat dispozitiile explicite ale Deciziei Curtii Constitutionale nr. 611 din 03 noiembrie 2017 prin refuzul de a se prezenta  in fata  Parlamentului Romaniei – Comisia speciala de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din anul 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential si de a furniza informatiile solicitate sau de a pune la dispozitie celelalte documente sau mijloace de proba detinute, utile activitatii comisiei.”

Insa pentru grosimea soriciului domnilor ambasadori preocupati peste masura de justitia din România, cu mult peste troaca si cotetul in care ar trebui sa-si sloboade grohaielile, aceste lucruri nu prea par sa conteze, iar ei isi vad in continuare de rutina lor de pachiderme.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare!

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info