RSS

Izvorul Tămăduirii, minuni în la…

Sărbătoarea "Izvorul…

Românii, "cetățeni europeni" de …

Românii, "cetățeni e…

Incendiu la mansarda unui bloc d…

Incendiu la mansarda…

După restaurare, mormântul lui G…

"În data de 7 mai 19…

Oficial! Lovitură pentru propaga…

Pe adresa de email a…

3 Mai 1878: Târgul cel mare de l…

Situațiile atât de d…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

Alexandra CAN, candidată pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, și-a asumat imperativul Reunirii cu România!

Print Friendly, PDF & Email

Alexandra CAN, candidată pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, și-a asumat imperativul Reunirii cu România!

După o ușoară perioadă de indecizie, membrii Partidului Național Liberal (PNL) din Republica Moldova au decis să-și înscrie în lupta pentru funcția de primar al municipiului Chișinău propriul lor candidat. Este vorba despre vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Alexandra Can, fost ministru al industriei și comerțului.

Președintele Partidului Național Liberal din Republica Moldova, Vitalia Pavlicenco, îi creionează colegei sale un portret măgulitor: “este o doamnă luptătoare pentru valorile naționale, pentru obiectivul politic unionist … și-a asumat imperativul Reunirii cu România și, ca unul dintre conducătorii PNL, îl promovează pe parcursul a 11 ani”.

Alexandra CAN, candidată pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, și-a asumat imperativul Reunirii cu România!

“Despre Alexandra CAN, candidatul PNL la funcția de Primar al Chișinăului

Alexandra CAN este o doamnă luptătoare pentru valorile naționale, pentru obiectivul politic unionist.

A fost mereu participantă la procesul politic luptând în tabăra democrată, reformatoare, liberală, proeuropeană și proromânească.

Și-a asumat imperativul Reunirii cu România și, ca unul dintre conducătorii PNL, îl promovează pe parcursul a 11 ani.

A participat la campaniile electorale la care a fost prezent PNL, în 2009 candidând pe lista MAE pentru funcția de premier.

Este persoana care a promovat femeile și tinerii, care i-a sprijinit și cinstit pe reprezentanții vârstei a treia.

Are o bogată experiență managerială și administrativă, în calitate de funcționar în structurile administrației locale și centrale de stat, deținând funcția de ministru al industriei și comerțului în Guvernul Sturza.

Este o persoană neșantajabilă, integră, necoruptă și incoruptibilă.

Are un discurs clar, deschis, univoc, ferm și convingător.

Și-a propus mereu serviciile, și-a oferit expertiza de bun manager și tinerilor veniți intempestiv în unele funcții, prea complexe pentru ei.

Este o persoană cu multă disponibilitate pentru dialog, negocieri și pentru identificarea unor soluții bune sau chiar optime în situații dificile.

Ca economist și manager, a demonstrat că poate transforma o întreprindere industrială din falită în una de succes.

În calitatea de candidat la funcția de Primar general al Chișinăului, poate fi o verigă între tinerii care au condus cu dificultăți orașul și tinerii care vor veni în a doua etapă a manifestării lor ca o nouă clasă politică.

Are calități diplomatice, desfășurând o intensă cooperare pe linia profesională și asociativă.

Are incontestabile calități de lider și bun organizator.
Spre deosebire de alți candidați, Alexandra CAN poate fi un este liant al societății, fiind respectată de reprezentanți ai diferitelor etnii, care au încredere în asemenea personalitate.
Alexandra CAN are prieteni și sprijinitori din rândul europarlamentarilor.

Are foarte multe relații din partea unor buni profesioniști și administratori din primul stat românesc.

Pentru munca prestată de-a lungul activității sale administrative și profesionale s-a învrednicit de înalte distincții, inclusiv din partea Statului Român.”, a scris Vitalia Pavlicenco intr-o postare pe facebook

Nota noastră: Dintre formațiunile politice actuale importante din Republica Moldova, Partidul Național Liberal (PNL) este poate singura formațiune politică fără o susținere masivă din partea oligarhilor locali, din partea mass media, sau din alte medii oculte. Activitatea proromânească, prounionistă și calitățile manageriale și administrative o recomandă pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. 

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info