RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Finanţare 100% nerambursabilă pentru cei care vor să devină antreprenori. Un proiect inedit implementat în judeţele Moldovei sau “Cum să câştigi 148.000 lei”

Print Friendly, PDF & Email

Locuitorii din Nord Estul României au o nouă oportunitate. Oficialii organizaţiei care coordonează acest proiect ne-au prezentat amănunţit cum poţi primi un ajutor în bani, 100% nerambursabil, pentru a-ţi deschide o afacere pornind de la zero.

Prima condiţie este să vrei să participi, ne-a declarat managerul proiectului, Anca Mircescu.

Noi organizăm în mod gratuit, în cadrul proiectului, aceste cursuri de antreprenoriat, în care cursanţii devin parte a unui grup orientat către succes şi învaţă să îşi conceapă şi să implementeze un plan de afaceri pornind de la propria idee. Iar acest efort va fi încununat cu obţinerea calificării de antreprenor .

Condiţia principală este sa fii locuitor al unuia din judeţele din regiunea de Nord-Est a României: Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani, Neamţ sau Suceava, cursanţii fiind în egală masură femei şi bărbaţi cu statut de angajat , student, elev peste 18 ani, şomer sau pensionar, cu intenţia de a-şi deschide o afacere non-agricolă în mediul urban.

Reporter: Vă adresez o întrebare firească: Ce poţi face cu diploma de antreprenor? În anii trecuti s-au mai implementat proiecte prin care oamenii au obţinut, in mod gratuit, diverse calificări. E drept că au acumulat competenţe şi cunoştinţe noi, dar cam atât. Deci, ce aduceţi nou?

Manager proiect: Viziunea proiectelor europene s-a schimbat radical deoarece acum vorbim de o abordare integrată a problematicii sociale din România. Proiectul nostru nu mai are drept scop final doar calificarea diverselor categorii sociale ci îşi propune creşterea ocupării în regiunea Nord- Est, printr-un mix integrat de măsuri de stimulare a antreprenoriatului, cursul de calificare fiind prima etapă a proiectului ce va fi finalizată până la sfârşitul verii.

Reporter: Cât durează acest curs? Cum se poate obtine finanţarea şi ce se întâmplă după aceea?

Manager proiect Diploma de antreprenoriat se obţine după absolvirea cursului acreditat, cu o durată de 40 de ore. Pasul următor este organizarea, cu maximă transparenţă, a unei competiţii între planurile de afaceri ale proaspeţilor antreprenori şi apoi, finanţarea celor câştigătoare cu maxim 148.200 lei, 100% nerambursabili. Dar nu ne oprim aici (proiectul a început în ianuarie a.c. şi se va încheia în octombrie 2020) pentru că vom sprijini noile afaceri de la apariţia primei idei până la stadiul în care acestea funcţionează şi au minim doi angajaţi. Statistica ne spune că în jur de 50% dintre antreprenori renunţă la afaceri în primii doi ani de activitate şi pentru a elimina acest risc, timp de 18 luni după înfiinţarea afacerii, noii antreprenori vor fi înscrişi automat într-un program gratuit de consiliere şi mentorat susţinut de specialişti şi antreprenori cu experienţă, program dezvoltat tot în cadrul proiectului nostru.

Reporter: Cum poţi intra în acest proiect?

Manager proiect: Aşteptăm viitorii antreprenori să ne contacteze pe Facebook la adresa http://www.facebook.com/ASTRENordEst/ sau să ne telefoneze ori să ne scrie pe e-mail. Numărul meu de telefon este 0371 600 421, e-mail amircescu@globalcommercium.ro .

De asemenea, înscrieri se fac la colegii mei
Corina Andrei – Telefon: 0724201222, e-mail: candrei@metodogrupo.com
Andrei Baciu – Telefon: 0722330555, e-mail: baciuandreineculai@gmail.com
Jorge Cuntin Rey – Tel: 0213198050, e-mail: jcuntin@metodogrupo.com
Narcis Iancu – Telefon: 0743513168, e-mail: narcisiancu@yahoo.com
Nicoleta Scânteia – Telefon: 0371600421, e-mail: ntanase@globalcommercium.ro
Diana Vasilescu – Telefon: 0371600421, e-mail: dvasilescu@globalcommercium.ro

Titlul proiectului: „Antreprenoriat Sustenabil pentru TRansformarea Economică a Regiunii Nord-Est ASTRE-NE”
Contract nr. POCU/82/3.7/S/106285

Valoarea proiectului:
• Valoarea totală eligibilă – 8.552.036,54 lei
• Valoarea finanțării nerambursabile acordată prin POCU – 8.391.194,71 lei
Beneficiar: SC GLOBAL COMMERCIUM DEVELOPMENT SRLwww.globalcommercium.ro
Partener: SC METODO STUDII CONSULTANŢĂ ROMÂNIA SRL www.metodoromania.com/proiect-nord-est

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Sursa: FacebookSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info