RSS

23 septembrie 1940: La Oradea au…

23 Septembrie 1940: …

17 septembrie 1941: Cu ocazia re…

Maghiarizarea forțat…

Câțiva oameni hotărâți pot schim…

Câțiva oameni hotărâ…

16 septembrie 1941: în Cluj auto…

La doar un an de la …

Zece revendicări imediate ale pr…

"În urma cele mai re…

În noaptea de 13 spre 14 septemb…

În noaptea din 13/14…

12 septembrie 1940: La Baia Mare…

Ziua de 12 septembri…

Viorica-Elisabeta Lupu va candid…

Viorica-Elisabeta Lu…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Mișcările #rezist au ceva foarte asemănător cu zelotismul care atacă Ortodoxia

Print Friendly, PDF & Email

Mișcările #rezist au ceva foarte asemănător cu zelotismul care atacă Ortodoxia 

După cum știm foarte bine, această mișcare #rezist care are în componență asociații și interese cel puțin dubioase, este din ce în ce mai agresivă și asemănătoare cu mișcarile de până în al doilea război mondial din Europa, cu precădere Italia și Germania. (…)

 Amintiți-vă de mișcările contra Bisericii din perioada comunistă, fascistă, de ceea ce s-a intamplat în Romania de după al doilea război mondial, ce s-a întamplat în Rusia mai ales până în al doilea război mondial … acea luptă extraordinară contra Bisericii, a intelectualității.

Ieri am scris un articol în care faceam o paralelă realistă între “boierii” din vechime și partidele de astăzi … TOATE partidele sunt trădătoare de țară prin acțiunile lor vizavi de deciziile care au ca legatură traseul țării. Sunt doar câteva persoane, poate 2 la număr care au actiuni cât de cât pentru țară, dar insuficient.

Doar un om sincer, un om credincios, cu frica de a-l pierde pe Dumnezeu prin acțiunile sale, un om patriot, deștept poate conduce aceasta țară. Ceea ce am numit de zeci de ani “conducători” în această țară nu au fost altceva decât “persoane” care au ținut “cald” un loc de șef de stat pe care nu aveau ce să caute.

Susținătorii #rezist se declară ca fiind cu justiția, cu statul de drept, că sunt patrioți dar în același timp iși bat joc de istoria țării noastre, de “centenar” prin afișarea cifrei “100” care ar semnifica niste catușe (vezi foto) … prieteni, ce e tâmpenia asta? Unde e respectul pentru istoria țării? Pai ori suntem patrioți, pentru țară, ori ce facem?

Ieri doctorul Bacalbașa a fost bruscat de caăre un susținător #rezist, nu orice susținător, a fost bruscat domnul doctor foarte puternic, un om la 74 de ani aflându-se în acel moment parcă într-o haită de “câini”.

Doctorul Bacalbașa nu este singura victimă a comportamentului a unora din #rezist, să ne amintim de “Sandy” despre care am scris pe acest site, a umplut un batran de sânge…

Foarte curios este și propaganda pro-#rezist în care pe ziare.com și digi24 aflam că pe data de 20 Iunie 2018 în Piata Victoriei sunt în jur de 4000 de protestatari iar pe realitatea.net aflam ca erau de fapt 15 000 ?!?? Spunea cineva, nu îi mai rețin numele, ca “dacă nu te uiți la tv esti neinformat, iar daca te uiți esti dezinformat”. Esențialul vieții este luciditatea, discernerea dintre minciună și adevar, normal și anormal … nu cine zbiară mai tare.

Dragilor, nu aceasta este calea reînvierii acestei țări, nu anarhia este calea … calea este întoarcerea la valorile romanești care nu sunt păgâne sau anormale, ci fix drumul către normalitate a acestei țări.

Un procent colosal, majoritar dintre susținătorii #rezist susțin LGBT, susțin avortul și alte lucruri de acest gen, atacă Biserica, îl atacă pe Dumnezeul MEU, oare ce pot eu să înteleg prin asta? Iar intreb, care e calea?

Sursa: deinteres.org

 Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Lasă un răspuns


libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info