RSS

Partidul S.O.S. România, avertis…

Sâmbătă, 3 iunie 202…

VIDEO | Strigătul bucovinenilor …

Reprezentanții comun…

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Tribunalul Iași, darnic de sărbători cu #Rezistentul Mihai Cristian Dide: i-a oferit încă o lună de arest!

Să fie primit! Și La Mulți Ani! Tribunalul Iași, darnic de sărbători cu #Rezistentul Mihai Cristian Dide: i-a oferit încă o lună de arest!

Se întâmplă ceva ciudat în România. Dănileț este exclus din magistratură cu toate șchelăielile ambasadei sorosiste a SUA și a altor ambasade luate la grămadă încă de pe vremea protestelor artificiale ale celor de la #Rezist. Cad unul după altul țuțerii băsiști, macoveiști, koveșiști și în ultimă instanță chiar și iohanniști. E limpede că se lucrează la curățarea sistemului de justiție de tot felul de lepre și de jigodii.

Colac peste pupăză, pare că a dispărut de ceva timp și protecția din sistemul de justiție pentru “nebunii” din #Rezist care își permiteau la orice oră să-și dea în petec, fiind practic intangibili pentru legile din România, instaurând astfel un regim de teroare la adresa clasei politice, o teroare încurajată culmea, chiar dintre rândurile magistraților.

Acum, Tribunalul Iași este darnic de sărbători cu #Rezistentul Mihai Cristian Dide: i-a oferit încă o lună de arest! Deci s-o fi terminat povestea de amor dintre sistemul de justiție și odraslele și progeniturile securiștilor și ale foștilor nomenclaturiști?

Joaca lui Mihai Cristian Dide de-a șoarecele și pisica împotriva unor anumite instituții ale statului s-a sfârșit prost de această dată pentru el și a ajuns să fie anchetat în cele din urmă pentru un dosar greu de trafic de droguri. Astfel, la solicitarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, magistrații ieșeni au aprobat prelungirea măsurii arestării preventive a lui Mihai Cristian Dide pentru încă 30 de zile.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]