Scandal din nou în care este implicată Black Cube: compania israeliană este suspectată că a acționat împotriva ONG-urilor lui Soros din Ungaria

Scandal din nou în care este implicată Black Cube: compania israeliană este suspectată că a acționat împotriva ONG-urilor lui Soros din Ungaria

Potrivit site-ului Politico, agenții de la Black Cube ar fi realizat o serie de înregistrări cu anumite personaje care sunt conectate cu operațiunile și activitățile ONG-urilor lui George Soros din Ungaria.

Potrivit aceleiași surse, compania israeliană și-ar fi adus contribuția în cadrul unei ample campanii desfășurate înaintea alegerilor din Ungaria împotriva unor ONG-uri liberale cu preocupări contrare politicilor lui Viktor Orban și ale formațiunii politice maghiare aflate la guvernare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

O listă neagră cu peste 200 de persoane despre care se afirma că ar fi implicate într-un plan finațat de către controversatul miliardar George Soros a fost dată publicității, iar potrivit sondajelor realizate printre potențialii alegători, această campanie ar fi avut rol foarte important în timpul alegerilor din Ungaria.

Site-ul Politico mai adaugă faptul că persoanele care au legaturi directe cu George Soros sau cu organizațiile sale din Ungaria, au fost înregistrate în secret de către reprezentanții companiei israeliene, iar cu câteva săptămâni înainte de alegeri, înregistrările au fost date publicității prin intermediul publicației israeliene Jerusalem Post și a unui ziar controlat de guvernarea de la Budapesta.

Înregistrările au constituit o muniție electorală pentru Viktor Orban și pentru partidul său, dovadă fiind scorul categoric prin care a fost învinsă opoziția.

Nota noastră: Dacă au avut un asemenea succes pentru a pune cu botul pe labe sorosiștii din Ungaria, poate că băieții ăia de la Black Cube ar trebui chemați să facă puțină curățenie și prin România. Poate măcar așa vom ajunge și noi la o nouă stare de stabilitate socială și politică, să ajungem din nou la o minimă stare de normalitate a statului de drept.
PS: Se naște acum o întrebare: dar dacă în timpul scandalului din România fuseseră chemați să facă același lucru?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Feriți-vă de legumele congelate din Ungaria! Listeria monocytogenes este o bacterie deosebit de periculoasă

Dum iul. 8 , 2018
Feriți-vă de legumele congelate din Ungaria! Listeria monocytogenes este o bacterie deosebit de periculoasă După incidentele tragice întâmplate în mai multe țări europene după ce clienții magazinelor au consumat produse congelate contaminate cu Listeria monocytogenes fiți cu băgare de seamă la tot ce înseamnă legume congelate din Ungaria. Cu toate că ANSVSA […]

Poate vă place și:

libris.ro