fbpx

RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Scandal din nou în care este implicată Black Cube: compania israeliană este suspectată că a acționat împotriva ONG-urilor lui Soros din Ungaria

Print Friendly, PDF & Email

Scandal din nou în care este implicată Black Cube: compania israeliană este suspectată că a acționat împotriva ONG-urilor lui Soros din Ungaria

Potrivit site-ului Politico, agenții de la Black Cube ar fi realizat o serie de înregistrări cu anumite personaje care sunt conectate cu operațiunile și activitățile ONG-urilor lui George Soros din Ungaria.

Potrivit aceleiași surse, compania israeliană și-ar fi adus contribuția în cadrul unei ample campanii desfășurate înaintea alegerilor din Ungaria împotriva unor ONG-uri liberale cu preocupări contrare politicilor lui Viktor Orban și ale formațiunii politice maghiare aflate la guvernare.

O listă neagră cu peste 200 de persoane despre care se afirma că ar fi implicate într-un plan finațat de către controversatul miliardar George Soros a fost dată publicității, iar potrivit sondajelor realizate printre potențialii alegători, această campanie ar fi avut rol foarte important în timpul alegerilor din Ungaria.

Site-ul Politico mai adaugă faptul că persoanele care au legaturi directe cu George Soros sau cu organizațiile sale din Ungaria, au fost înregistrate în secret de către reprezentanții companiei israeliene, iar cu câteva săptămâni înainte de alegeri, înregistrările au fost date publicității prin intermediul publicației israeliene Jerusalem Post și a unui ziar controlat de guvernarea de la Budapesta.

Înregistrările au constituit o muniție electorală pentru Viktor Orban și pentru partidul său, dovadă fiind scorul categoric prin care a fost învinsă opoziția.

Nota noastră: Dacă au avut un asemenea succes pentru a pune cu botul pe labe sorosiștii din Ungaria, poate că băieții ăia de la Black Cube ar trebui chemați să facă puțină curățenie și prin România. Poate măcar așa vom ajunge și noi la o nouă stare de stabilitate socială și politică, să ajungem din nou la o minimă stare de normalitate a statului de drept.
PS: Se naște acum o întrebare: dar dacă în timpul scandalului din România fuseseră chemați să facă același lucru?


Comentarii

comentarii

telekom.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
orange.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL