RSS

Cercetătorii au demonstrat știin…

   Povestirile biblic…

Orientarea sexuală nu este ceea …

    Orientarea sexual…

Baronul Brukenthal, un monument …

Iohannis i-a luat pe …

O rezoluție discriminatorie a Pa…

   Am ajuns s-o trăim…

Sibiul e pierdut pentru România?…

Sibiul e pierdut pent…

UN REGAL FĂRĂ EGAL!

Gala artelor, ediția …

"Majoritatea victimelor lui Bruk…

În ultima vreme au ap…

Euro Education Federation recoma…

   Euro Education F…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Laurian Stănchescu: “ACUZAȚII PUBLICE DE TRĂDARE NAȚIONALĂ LA ADRESA CONSILIULUI JUDEȚEAN ȘI A PREFECTURII HUNEDOARA!”

Print Friendly, PDF & Email

Laurian Stănchescu: “ACUZAȚII PUBLICE DE TRĂDARE NAȚIONALĂ LA ADRESA CONSILIULUI JUDEȚEAN ȘI A PREFECTURII HUNEDOARA!”

“În urma publicării în presă a programului de la Țebea din 9 septembrie, sunt cuprins de indignare și revoltă, este rănit sentimentul meu național, disprețuită și călcată în picioare venerația mea pentru memoria Eroului Națiunii Române, Avram Iancu!

Onor națiunii israeliene, de ZIUA AMINTIRII,acest popor biblic inițiază o ceremonie națională dedicată eroilor săi, toți își înclină capetele spre pământ, locul sacru unde se află osemintele sfinților eroi ai Israelului.De ZIUA AMINTIRII un milion de isrelieni merg la cele 43 cimitire pline cu eroi căzuți pentru gloria și onoarea Israelului și se închină mormintelor. Iată o lecție de demnitate și onoare, de cinstire a strămoșilor! Totul în prezența Drapelului! Onor, Israel!

România nu este în stare să ceremonieze nici măcar un singur erou care a primit în Parlament – titulatura nobilă de EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE! Rușine și dezonoare, țară nerecunoscătoare și lipsită de sentimentul eroic!

La Țebea, memoria lui Avram Iancu este prigonită, dezonorată, umilită și profanată de Consiliul Județean și Prefectura Hunedoara, cele două instituții se întrec în a zidi peste mormântul EROULUI NAȚIUNII ROMÂNE un deșert de neant și pustiuri politice. De acolo lipsesc catargul cu Tricolor , prezența Ambasadelor străine, presa străină, șefi de state, plachete cu chipul celui care s-a jertfit și a murit pentru fericirea neamului său, Testamentul său! Dar este prezent un bâlci cu corturi politice, lideri și afișe de partid, trădători de neam, de eroi și de mucenici români. Și nu lipsesc gardurile jandarmilor, emblema spirituală a gunoaielor din jurul mormântului Eroului Națiunii Române!

Pentru toate acestea acuz cele două instituții de trădare națională și de jefuirea patrimoniului spiritual, le denunț ca instituții antiromânești, plutoane de execuție publică a identității naționale.

Laurian Stănchescu,
membru titular al Uniunii Scriitorilor din România,
membru titular al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România,

autorul proiectului din Parlament,
Avram Iancu, EROU AL NAȚIUNII ROMÂNE!”

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info