RSS

Până și vacile vor să evadeze di…

Până și vacile vor să…

Se trezesc și politicienii din R…

Se trezesc și politic…

Românii din Austria au organizat…

Românii din Austria a…

Un proiect păgubos pentru buzuna…

Un proiect păgubos pe…

După opiniile legate de zoofilie…

După opiniile legate …

Mihai Tîrnoveanu: "11 mii de mar…

Mihai Tîrnoveanu: "11…

Devine și România pușcărie neoma…

Devine și România puș…

Un raport oficial al FMI arată c…

Un raport oficial al …

Un nou octombrie plin de "babe" …

Un nou octombrie plin…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Laurențiu Rebega: “România trebuie să își asume identitatea ei națională și să o apere în fața globalismului”

Print Friendly, PDF & Email

Laurențiu Rebega: “România trebuie să își asume identitatea ei națională și să o apere în fața globalismului”

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega se numără printre puținii politicieni din țara noastră care mai îndeamnă să luptăm pentru valorile naționale, pentru asumarea identității noastre naționale.

“În an de Centenar, întoarcerea la valorile neamului reprezintă o datorie și o normalitate, o raportare smerită la sacrificiul celor care au făcut posibilă România Mare.”, afirmă Laurențiu Rebega.

“Centenarul ne obligă să luptăm pentru valorile care ne definesc

Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni din care fac parte ca europarlamentar duce o luptă susținută pentru a salvgarda acele valori pe care s-au fondat națiunile europene. România are, la rândul ei, o moștenire culturală și spirituală milenară pe care avem datoria să o conservăm și să o transmitem, mai departe, generațiilor viitoare. România are, de asemenea, valori creștine pe care ne-am întemeiat ca neam și fără de care o parte esențială a sufletului românesc ar dispărea.

România are nevoie de valori pentru că fără ele nu mai suntem o națiune, ci o populație. România trebuie să își asume identitatea ei națională și să o apere în fața globalismului. Chiar dacă globalizarea este un fenomen care nu poate fi oprit, nu trebuie să cedăm tentației globalismului, cel care presupune că nu mai trebuie să avem o cultură proprie, că trecutul nu contează și că totul este la comun.

În an de Centenar, întoarcerea la valorile neamului reprezintă o datorie și o normalitate, o raportare smerită la sacrificiul celor care au făcut posibilă România Mare. Totodată, nimic nu este mai nefiresc la 100 de ani de la Marea Unire decât acest război româno-român care ne arată că Centenarul ne găsește mai dezbinați ca oricând.


(P):Noul Huawei Mate 20 Pro
disponibil la precomandă

Nu ne vom găsi locul în Europa decât ca noi înșine, ca cetățeni români, nu ca cetățeni de niciunde, iar România nu va fi importantă în UE decât dacă își apără valorile și suveranitatea, respectând celelalte state, respectând valorile comune, dar respectându-se și pe ea însăși și propriile sale tradiții.

Privind spre realitatea noastră cotidiană, faptul că un sfert din populația României a devenit diaspora ne arată că țara noastră nu mai este atractivă, în special pentru segmentul activ, ceea ce ridică mari semne de întrebare cu privire la viitorul națiunii române. Avem o scădere demografică constantă și, în plus, numai în 2017 peste 200.000 de români au ales să plece spre alte zări pentru o viață mai bună.

Acestea sunt date statistice care trebuie să ne pună pe gânduri în an de Centenar și care ne obligă să căutăm răspunsuri la o întrebare dureroasă: ce am greșit în ultimii 28 de ani? Dar cel mai important este să ne pregătim pentru ca următorii ani să fie diferiți, pentru ca România să fie din nou primitoare cu cetățenii ei și să redevină o țară puternică și respectată.”, se arată într-o postare de pe pagina de facebook a lui Laurențiu Rebega


Daca ti-a placut acest articol, urmareste Glasul.info si pe FACEBOOK!loading...

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Sprijină și tu financiar echipa Glasul.info
Cont in LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
Cont in EURO: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
Prin Paypal: rfbursa@gmail.com

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline