De ce USR și Dacian Cioloș sunt o primejdie gravă pentru România

De ce USR și Dacian Cioloș sunt o primejdie gravă pentru România

Preambul:

„Eu nu anticipez o alianță pre-electorală cu PNL-ul în ceea ce priveste Parlamentarele, pentru că USR este un partid care este a treia forță politică din România și a cărui preocupare este să arate că se poate face politică diferit de vechiul establishment politic’  – Dan Barna – USR

 „Împărtășim convingerea profund umanistă potrivit căreia toți oamenii se nasc liberi și egali în drepturi, indiferent de sexul, rasa, etnia, religia, clasă, dizabilitate, orientarea lor sexuală, veniturile acestora sau lipsa lor și alte categorii de diferențe care nu sunt relevante pentru îngrădirea sau neacceptarea unor drepturi civile și politice”.

„România este statul tuturor cetățenilor săi, precum și a celor care aleg să trăiască pe teritoriul ei – Dacian Ciolos – Manifestul Mișcării România Împreună.

În vâltoarea politică ce se învârte de 2-3 ani, au apărut anumite mișcări și personaje care au dat la început o oarecare speranță că există alternative la circul politic existent. Lumea s-a săturat pe bună dreptate de nesfârșita tranziție de după Revoluție, de țepele date Statului Român, de evazioniști la nivel înalt, de „băietii deștepți”, de jegul din spitale, de școlile în paragină, de sărăcia din satele României, de pensiile nesimțite ale parlamentarilor.

Iată, un suflu nou -USR, iată un fost tehnocrat cinstit, necorupt și mai ales european – Dacian Cioloș. Lumea s-a entuziasmat, mai ales tinerii – în sfârșit, cineva care vrea binele țării. Minunea nu a durat mult: USR-ul, încă de la început a început să arate, exact cum a spus Dan Barna, că vrea sa arate: că se poate face politică diferit de vechiul establishment politic

Într-adevăr diferit; încă de la început, s-a observat că acest partid este mai degrabă o asociație de ONG-uri, care mai de care cu viziuni mai radicale. Nu a durat mult, și ditamai vicepreședintele USR (n.r. vicepreședintele USR Cluj), Bogdan Radulescu, a afirmat despre preoți că sunt ’’Ciume bubonice, viermi parazi, lepre, pedofili şi manipulatorii ce ţin orele de religie”.

Nu a durat mult și Sergiu Moroianu (n.r. membru fondator al USB/USR), membru al comisiei de arbitraj fost exclus din USR pentru că a recunoscut că Soros este în spatele USR. Peste noapte, un nou personaj intră în scenă: Dan Barna. Pe lângă el, apare o adunatură pestriță de personaje, care sunt cică gata să salveze România. S-a aflat ulterior că majoritatea sunt în general născuți dupa ’90, de profesie activiști, adică în general personaje care trăiesc din agitație și anarhism.

Acești activiști,de obicei fără serviciu, plătiți din granturi dubioase, instruiți în agenda neomarxistă, corectitudine politica și terorism intelectual se pretind înlocuitori ai vechii traditii politice. Inculți, agresivi, învățați să dea cu pumnul în masă (sau în gură) când cineva nu e de accord cu ei, aceștia ne arată ce ne-ar aștepta dacă ei ar fi la guvernare. Aducerea lor la putere nu ne va aduce libertate și dezvoltare, ci imixtiunea tot mai gravă a statului în familie, în viata copiiilor nostri si in libertarea de exprimare.

Acesti tineri te înfioară: de o răutate fără pereche, tupeiști cât cuprinde, cufundați în ideologie, sunt disperați dupa putere. Și-au găsit și un lider pe masura: Dan Barna. Privirea lui spune multe: rece, distantă, goala, de om nemilos și crud. Acest individ s-a făcut remarcat de la început prin criticile aduse în general la adresa a orice este ne-european (în viziunea lui): creștinismul, tradițiile, naționalismul, lipsa „drepturilor” LGBT. A iesit repede la inaintere cu o initiațivă: „fără penali in politică” și “’jos PSD de la guvernare’’.  Făcând asta, a reușit să câștige ceva capital politic, astfel încât să amestece anti-naționalismul, drepturile LGBT cu lupta împotriva corupției, zăpăcind astfel electoratul neatent.

Dacian Cioloș -celalalt personaj, măcar a avut un job serios:  comisar European pentru Agricultura, oficial neafiliat politic. Un om correct, muncitor și cinstit. Însa, la o a doua vedere, un European convins, un om care spunea mai demult ca „țara și națiunea sunt valori esențialmente abstracte”. De curând, a intrat în politică, sperând și el la un os de ros, fondând Mișcarea România Împreună.

Citind în acel manifest, vezi asemănări izbitoare cu platforma USR: europenismul și lupta contra ‘’populismului’’ -adică celor care cred în apărarea intereselor naționale în detrimentul celor europene. Nu este scopul articolului de față să facă analiza strict asupra celor 2 personaje: este important ca personajele și Miscările din care fac parte au în comun mult traâmbițalele valori europene, care ni se bagă zilnic, constant și agresiv pe gât: progresul , sub forma celor mai scabroase și urate forme de sexualitate si artă ‘’modernă’’, denunțarea religiei crestine și a traditiilor Poporului Român și primirea fără discernamant de emigranți cat mai incompatibili cu Civilizația Europeana (cea veche!).

In plus, ambii militează pentru puteri sporite instituțiilor liberticide, cum ar fi CNCD, care să bage pumnul în gură cârcotașilor, precum și imixtiunea în viața familiilor care au copii. Familia tradițională a devenit ținta lor predilectă, căci țările din Est, care au trăit sub bocancul comunist încă reacționează negativ la marxism, sub forma de neo-marxism, spre deosebire de Vest, sătul de bine și care înghite tezele globaliste și comuniste ale liderilor săi cu mari simpatii comuniste: Mogherini, Schulz, Barosso, Juncker (care tocmai a dezvelit o statuie lui Marx). În ‘’Manifestul comunist’’ iată ce scria:

[alert-success]

’’Desfiinţarea familiei!… Familia burgheză va dispărea, pe parcursul istoriei pe măsură ce proprietatea privată va dispărea şi ambele vor dispărea odată cu distrugerea capitalului.

Creşterea copiilor împreună, în instituţii naţionale şi pe cheltuiala statului, de la acel moment  în care ei se pot lipsi de îngrijirea maternă iniţială.’’

[/alert-success]

Nu mai este nici un dubiu ca agenda ‘’europeniștilor’’ vizeaza exact lupta contra familiei naturale, traditionale. Nemaiputând fi aplicată ‘’lupta de clasa’’, acum ‘’minoritatile sexuale ‘’ au luat locul acesteia. Familia, în viziunea neo-marxistilor, poate fi si cu 2 tați, si cu 2 mame. Pentru aceasta, este necesara atât propaganda LGBT nestingherită, precum și încurajarea tinerilor cu probleme de personalitate să adopte ideologia TRANS. Deja Ministerul Educaței avea pregatită o platformă de reeducare a părinților și îndoctrinare a copiiilor cu agenda LGBT, în care se spunea că familia tradițională trebuie reformată cu SPRIJIN EXTERN, platforma retrasă în urma scandalului și comunicatului negativ al Academiei Române. Deja, anumiți/anumite tineri/tinere frumoși/frumoase și liberi/libere au scris articole prin diverse ziare în care spuneau că este nevoie de un Barnevernet românesc, care să îngrădească cât mai mult dreptul părinților tată + mamă de a-și crește copiii în spiritul tradiției și normalității. Deja există în România ‘’telefonul copilului’’ care să permită acestuia să-și toarne părinții…Interesant este că toți acești oameni care au pus ochii pe copiii noștri …nu au copii! Nici Dulapul Iohannis, nici Cioloș, Nici Barna, nici alții.

De ce USR și Dacian Cioloș sunt o primejdie gravă pentru România? Pentru că ei atacă constant: Familia tradițională, Naționalismul, Creștinismul. Ei respectă ‘’pas cu pas’’, alături de Dulapul de la Cotroceni, planul de demolare a Familiei Naturale, singura pavază împotriva globalismului.

Nu degeaba Lenin a afirmat ca Familia Tradițională este „instituție subversivă”…Acești extremiști, pentru care România este o simplă parcela a UE și nimic mai mult, pentru care românii ca popor nu există, ci doar o turmă de cetățeni care se pot stabili aici veniți de oriunde, pentru care copiii trebuie îndepartați de influența părinților lor și indoctrinați de la școală cu europenism, acesti extremiști deci trebuie combătuți și demascați cu maximă forță. Pretinși Salvatori ai României, în realitate singuul lucru pe care îl vor este puterea nemasurată și impunerea globalismului. Democrația le pute, ei vor o politică radical diferită de a partidelor tradiționale. Să dea Dumnezeu să nu pună mâna pe putere!

Dacian Cioloș și Dan Barna, jos labele de pe familia tradițională, jos labele de pe copiii noștri!

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns