libris.ro

Dănuț Pop, președintele PER, despre Cristian Preda: „A mușcat mereu mâna care i s-a întins”

Președintele Partidului Ecologist Român (PER), Dănuț Pop, îi creionează un portret nu tocmai măgulitor europarlamentarului Cristian Preda, proaspăt înscris în PLUS, formațiunea politică a cărui lider este Dacian Cioloș.

„Ditamai captura politică: O slugă în Plus

Despre Cristian Preda este vorba. Un țepar politic despre care presa vremii a tot scris cum, în traseul său, de la comuniști și până astăzi, a știut să lingă și să se supună fix pentru propriile interese ori ale altora, pentru ca mai apoi să scuipe și să calce pe cadavre. Descoperit de Elena Ceasușescu când înalța ode comunismului, țeparul Cristian Preda a atins culmile succesului politic promovat de o altă Elena, cea din PD-L. Aceeași Elena Udrea care l-a susținut și în obținerea celui de-al doilea mandat european, mandate în care nu a știut decât să vorbească România de rău. Intervențiile sale acide împotriva comunismului, conflictele cu Monica Macovei, Traian Băsescu și ulterior cu Elena Udrea, trebuiesc amintite ca o dovadă a caracterului său de om politic. Este un trădător și țepar în colaborările sale din politică dâmbovițeană. A mușcat mereu mâna care i s-a întins. Este inconsecvent și cred că nu prezintă încredere pentru cei mai mulți dintre cei care îl cunosc. Se pare că doar pentru Julien e credibil, ambii încadrându-se la capitolul trădători.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Preda se agață astăzi ca un păduche în pletele lui Cioloș, mândru, nevoie mare, că nu va candida la europarlamentare și scăldându-se în neștiință, afirmă că el va da posibilitate PLUSului să aibă oameni în secțiile de votare, grație statutului său de europarlamentar. Cam acesta este nivelul. Mie îmi da cu MINUS…

Altfel, mai este valabilă campania „Oameni noi” în politică sau a fost de impresie artistică?”, a scris Dănuț Pop pe facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info