libris.ro

După opiniile legate de zoofilie și pedofilie, Cristian Dănileţ lovește din nou: propune un manual de educație juridică din care elevii să se informeze cu privire la sex și contracepție!?

După opiniile legate de zoofilie și pedofilie, Cristian Dănileţ lovește din nou: propune un manual de educație juridică din care elevii să se informeze cu privire la sex și contracepție!?

Nu-i așa că atunci când vă gândiți la educație juridică, primul gând vă zboară la sex și contracepție?

Preambul: „Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, dezbină-i, fă-i să se ruşineze de ceea ce sunt. Astfel, nu va trebui să lupţi pentru a-i cuceri, pentru că, speriaţi de ceea ce vor fi devenit, te vor implora pe tine să vii şi să-i salvezi de ei înşişi.” (Sun Tzu)

Într-adevăr, după ce ai tăiat rădăcinile unui popor și ai stopat alimentarea cu seva spirituală care a menținut timp de nenumărate generații etosul unei seminții, îți este apoi cu mult mai ușor să mâni respectivul popor spre direcția pe care ți-o dorești. Cozile de topor care se pun în slujba acestor ingrate și detestabile acțiuni sunt din păcate numeroase, și infiltrate în funcții și poziții importante din aparatul de stat.

Elevilor de liceu le este propus un manual de „educație juridică” de către Cristian Dănileţ. Manualul propus de către Cristian Dănileț este gratuit și poate fi descărcat de pe blogul său. Conținutul manualului însă este unul puțin cam controversat, existând deja unele voci care se arată dezamăgite de ceea ce se întâmplă în sistemul de învățământ românesc cu privire la manualele școlare.

Cristian Danileț - Educație juridică
Cristian Danileț – Educație juridică

Judecătorul Cristian Dănileț nu este la prima afirmație controversată în spațiul public, el surprinzând prin declarații neașteptate cu privire la zoofilie ( vezi Judecătorul Dănileţ este de acord cu zoofilia „dacă animalul nu ţipă de durere”) sau pedofilie (vezi Cristi Danileț: Pedofilia nu este infracțiune).

Auzim în ultima vreme tot mai des de un nou termen, de așa numitul „sexomarxism”. După ce birocrația de la vârfurile UE îl omagiază ostentativ pe Marx, încercând reabilitarea oficială a marxismului în Europa, avem de a face în ultima vreme și cu o proliferare a curentelor ideologice ce au derivat de-a lungul vremii din marxism. Printre acestea se numără și sexomarxismul, care a înlocuit vechea luptă de clasă, cu lupta pentru „descătușarea sexuală” sub orice forme ar fi aceasta îmbrăcată, văzută acum ca soluție pentru distrugerea familiei tradiționale.

Așa se face că avem acum de-a face cu sexualizarea copiilor de la vârste din ce în mai fragede, infecția aceasta a neomarxismului cuprinzând din păcate de la an la an tot mai mult și sistemul de învățământ din România. Acesta este asaltul final, iar dacă nu înțelegem că acum este nevoie să protejăm inocența copiilor noștri de toate aceste intruziuni brutale și perturtbatoare în cadrul procesului lor de dezvoltare emoțională și intelectuală, mai încolo va fi probabil deja mult prea târziu să mai remediem situația.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info