RSS

FAO: Sunt necesari pași importan…

Sunt necesari pași i…

Lansare de carte care îi va pune…

La București se lans…

Mișcarea politică ROMÂNIA MARE Î…

Mișcarea politică RO…

Daniel Gheorghe: USR are o obses…

Deputatul liberal Da…

150 de Torțe pentru Eroii Români…

"Astăzi o Torță; pe …

Bolșevicii ăștia mici de la USR …

Bolșevicii ăștia mi…

Război ideologic grețos pe Wikip…

Cine a avut vreodată…

Cătălin Ivan solicită CNA-ului r…

Într-o vreme când re…

Aurelian Pavelescu: Într-o socie…

"De la Mihai Șora la…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

După opiniile legate de zoofilie și pedofilie, Cristian Dănileţ lovește din nou: propune un manual de educație juridică din care elevii să se informeze cu privire la sex și contracepție!?

Print Friendly, PDF & Email

După opiniile legate de zoofilie și pedofilie, Cristian Dănileţ lovește din nou: propune un manual de educație juridică din care elevii să se informeze cu privire la sex și contracepție!?

Nu-i așa că atunci când vă gândiți la educație juridică, primul gând vă zboară la sex și contracepție?

Preambul: “Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, dezbină-i, fă-i să se ruşineze de ceea ce sunt. Astfel, nu va trebui să lupţi pentru a-i cuceri, pentru că, speriaţi de ceea ce vor fi devenit, te vor implora pe tine să vii şi să-i salvezi de ei înşişi.” (Sun Tzu)

Într-adevăr, după ce ai tăiat rădăcinile unui popor și ai stopat alimentarea cu seva spirituală care a menținut timp de nenumărate generații etosul unei seminții, îți este apoi cu mult mai ușor să mâni respectivul popor spre direcția pe care ți-o dorești. Cozile de topor care se pun în slujba acestor ingrate și detestabile acțiuni sunt din păcate numeroase, și infiltrate în funcții și poziții importante din aparatul de stat.

Elevilor de liceu le este propus un manual de “educație juridică” de către Cristian Dănileţ. Manualul propus de către Cristian Dănileț este gratuit și poate fi descărcat de pe blogul său. Conținutul manualului însă este unul puțin cam controversat, existând deja unele voci care se arată dezamăgite de ceea ce se întâmplă în sistemul de învățământ românesc cu privire la manualele școlare.

Cristian Danileț - Educație juridică

Cristian Danileț – Educație juridică

Judecătorul Cristian Dănileț nu este la prima afirmație controversată în spațiul public, el surprinzând prin declarații neașteptate cu privire la zoofilie ( vezi Judecătorul Dănileţ este de acord cu zoofilia „dacă animalul nu ţipă de durere”) sau pedofilie (vezi Cristi Danileț: Pedofilia nu este infracțiune).

Auzim în ultima vreme tot mai des de un nou termen, de așa numitul “sexomarxism”. După ce birocrația de la vârfurile UE îl omagiază ostentativ pe Marx, încercând reabilitarea oficială a marxismului în Europa, avem de a face în ultima vreme și cu o proliferare a curentelor ideologice ce au derivat de-a lungul vremii din marxism. Printre acestea se numără și sexomarxismul, care a înlocuit vechea luptă de clasă, cu lupta pentru “descătușarea sexuală” sub orice forme ar fi aceasta îmbrăcată, văzută acum ca soluție pentru distrugerea familiei tradiționale.

Așa se face că avem acum de-a face cu sexualizarea copiilor de la vârste din ce în mai fragede, infecția aceasta a neomarxismului cuprinzând din păcate de la an la an tot mai mult și sistemul de învățământ din România. Acesta este asaltul final, iar dacă nu înțelegem că acum este nevoie să protejăm inocența copiilor noștri de toate aceste intruziuni brutale și perturtbatoare în cadrul procesului lor de dezvoltare emoțională și intelectuală, mai încolo va fi probabil deja mult prea târziu să mai remediem situația.


Comentarii

comentarii

Social Links

Glasul.info

Redacția la Glasul.info
Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism

Contact: redactie@glasul.info
Social Links
shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL