Un proiect păgubos pentru buzunarul arădenilor? Primăria Municipiului Arad majorează taxele și impozitele pe anul 2019 pentru imobile, autoturisme și pe terenurile neîngrijite

Un proiect păgubos pentru buzunarul arădenilor? Primăria Municipiului Arad majorează taxele și impozitele pe anul 2019 pentru imobile, autoturisme și pe terenurile neîngrijite

Un proiect de hotărâre al Primăriei Municipiului Arad prin care se majorează taxele și impozitele pe anul 2019 pentru imobile, autoturisme și pe terenurile neîngrijite aprinde spiritele la Arad.

Partidul Noua Dreaptă Filiala Arad consideră inoportună măsura autorităților locale, susținând că o asemenea inițiativă este un doar încă un proiect păgubos pentru arădeni, în condițiile în care Municipiul Arad are un excedent bugetar de 40 milioane de euro.

Redăm integral comunicatul de presă al Partidului Noua Dreaptă Filiala Arad:

[alert-success]

„COMUNICAT DE INTERES PUBLIC
Partidul Noua Dreaptă Filiala a Arad, a fost întodeauna atent la ceea ce se petrece în administrația locală și a atras atenția atunci când, prin politici administrative, duse de actualul EXECUTIV, cetățeanul arădean a avut de suferit și i s-au creat greutăți .

Aflăm (și ar fi bine să știe toți cetățenii din Arad) că Primăria Municipiului Arad a afișat la transparență, un proiect de hotărâre (din inițiativa primarului Gheorghe Falcă!) prin care se majorează taxele și impozitele pe anul 2019 pentru imobile, autoturisme și pe terenurile neîngrijite. Ar fi o măsură benefică, în opinia noastră DACĂ, Municipiul Arad nu ar avea bani! Știm însă că Municipiul Arad,-bine gospodărit- are un exedent bugetar de 40 milioane de euro!

În aceste condiții, orice majorare de taxe și impozite, nu este binevenită .
E timpul ca arădenii să mai fie lăsați să își mai tragă sufletul să mai pună și ei un bănuț deoparte.

Partidul Noua Dreaptă filiala Arad îi cere primarului Falcă și C.L.M. Arad să retragă URGENT acest proiect păgubos pentru buzunarul aăpdenilor, care nu reprezintă voința arădenilor .

Angel Popescu Președinte
Al Partidului Noua Dreaptă
Filiala Arad.”

[/alert-success]

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns