RSS

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

Taxe inventate pentru colete de …

O problemă foarte gr…

Lia Savonea, noua șefă a CSM: "I…

Desemnată și apoi al…

PNȚCD cere retragerea premiului …

Acordarea acordarea …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Declarația unui senator român în Italia: ”Rromii nu sunt români”

Print Friendly, PDF & Email

Viorel Badea, senator în circumscripţia 43 Străinătate (Europa de Vest), a făcut două declarații nefericite în timpul unei întâlniri avute cu primarul orașului Italia Padova.

Massimo Bitonci a declarat presei italiene că senatorul român s-a declarat de acord cu inițiativa lui de a înființa un fond prividn repatrierea străinilor. Ba mai mult, senatorul i-a povestit primarului despre Dracula și lupta voievodului român împotriva musulmanilor.

„El (senatorul Badea – n.r.) însuşi mi-a spus că romii nu sunt români. (…) Senatorul român mi-a povestit despre contele Dracula, care lupta împotriva turcilor şi musulmanilor”, a afirmat Massimo Bitonci

Declarația unui senator român în Italia: ”Rromii nu sunt români”

Potrivit gazetaromaneasca.ro, primarul Padovei anunţase la sfârşitul anului trecut crearea unui „Fond pentru repatrierea străinilor” dispuşi să părăsească imobilele publice sau private ocupate în mod abuziv. Acum acel proiect a devenit realitate, a anunţat primarul, arătând presei două bilete de autocar de la Atlasib spre România, primele plătite din resursele Fondului.

«Pentru a evacua terenul de polemici, senatorul român a înţeles că aici nu există nicio bătălie etnică. El însuşi mi-a spus că romii nu sunt români. Sunt mulţi români de treabă şi eu cunosc o grămadă, oameni de bine. Există însă şi cei care fură. Şi oricum senatorul român mi-a povestit despre contele Dracula, care lupta împotriva turcilor şi musulmanilor”, a declarat primarul din Padova.

Sursa:

[1] voceatransilvaniei.ro

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline